Hoe Maak Je Een Aambeeld?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Aambeeld?
Hoe Maak Je Een Aambeeld?

Video: Hoe Maak Je Een Aambeeld?

Video: Hoe Maak Je Een Aambeeld?
Video: minecraft hoe maak je een aanbeeld 2024, Mei
Anonim

Als je hebt geleerd hoe je verschillende items in Minecraft kunt maken, heb je waarschijnlijk gemerkt dat ze breken tijdens het gebruik. De meeste dingen in het spel kunnen worden gerepareerd. Voor reparaties wordt meestal een werkbank gebruikt en sommige items kunnen ook rechtstreeks in het inventarisvenster worden gemaakt. Werken met aambeeldbreuk heeft echter veel voordelen. Om dergelijke reparaties uit te voeren, moet u weten hoe u een aambeeld maakt.

Hoe maak je een aambeeld?
Hoe maak je een aambeeld?

instructies:

Stap 1

Op het aambeeld kun je items repareren door twee gebruikte items met elkaar te combineren of door de materialen te gebruiken waarvan ze zijn gemaakt. Het aambeeld kan ook worden gebruikt om wapens en harnassen te betoveren met betoverde boeken. Een belangrijk voordeel van repareren op een aambeeld is dat de betoveringen van twee kapotte voorwerpen niet verdwijnen, maar worden gecombineerd als ze elkaar niet tegenspreken. Daarom moet je zeker leren hoe je een aambeeld maakt in Minecraft.

Stap 2

Je kunt een aambeeld maken van drie ijzeren blokken en vier ijzeren blokken. IJzerblokken worden gemaakt van ijzererts door smelten, en blokken worden verkregen uit negen van dergelijke blokken.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 3

Als het je lukt om een aambeeld te maken, kun je het niet alleen gebruiken om items te repareren en te betoveren, maar ook om dingen te hernoemen. Net als bij het uitspreken van spreuken, zal hier ervaring voor worden gebruikt.

Stap 4

Het aambeeld heeft ook een levensduur, net als andere dingen in Minecraft. Tijdens gebruik zal het beschadigd raken. Aambeeld breekt als het valt. Het gemiddelde aantal keren dat je het voor het beoogde doel gebruikt, is ongeveer 25 keer, waarna je het aambeeld opnieuw kunt maken.

Aanbevolen: