Hoe Auto's Te Installeren Via Img Tool

Inhoudsopgave:

Hoe Auto's Te Installeren Via Img Tool
Hoe Auto's Te Installeren Via Img Tool

Video: Hoe Auto's Te Installeren Via Img Tool

Video: Hoe Auto's Te Installeren Via Img Tool
Video: How to use GTA img tool most watch this video 2024, Mei
Anonim

Het installeren van automodellen in GTA San Andreas in handmatige modus met behulp van de gespecialiseerde applicatie IMG Tool wordt aanbevolen als verzekering tegen mogelijke problemen en om de mogelijkheid om ze te repareren te behouden.

Hoe auto's te installeren via img tool
Hoe auto's te installeren via img tool

instructies:

Stap 1

Download het archief met het geselecteerde automodel naar uw computer en pak het uit in een willekeurige map. Zorg ervoor dat er bestanden met.dff- en.txd-extensies in het archief staan en voer de IMG Tool-toepassing uit.

Stap 2

Open het menu Bestand van het bovenste servicepaneel van het programmavenster en geef de opdracht Openen op. U kunt ook hetzelfde doen door tegelijkertijd op de functietoetsen Ctrl en L te drukken Open de directory drive_name: GamesGTA San Andreasmodels en selecteer het bestand gta3.img dat alle modellen en texturen bevat die tijdens het spel zijn gebruikt.

Stap 3

Zoek de bestanden van het te vervangen model met de extensies.dff en.txd in de lijst die wordt geopend en roep het contextmenu van elk van deze bestanden op door met de rechtermuisknop te klikken. Geef de opdracht "Verwijderen" op en open het menu Opdrachten van het bovenste servicepaneel van het IMG Tool-toepassingsvenster.

Stap 4

Gebruik de opdracht Toevoegen en specificeer het volledige pad naar de opgeslagen bestanden van het geladen model in een nieuw dialoogvenster. Selecteer beide bestanden en gebruik de opdracht Archief opnieuw opbouwen om het geselecteerde machinemodel te installeren.

Stap 5

Controleer op wijzigingen van het geïnstalleerde model in de tekstbestanden: - carmods.dat; - handling.cfg; - carcols.dat; - voertuigen.ide Start hiervoor de applicatie "Notepad" en open de geselecteerde bestanden daarin. Zoek de regel die informatie bevat over de wijzigingen die zijn aangebracht in het geïnstalleerde model met de modelnaam en numerieke waarden.

Stap 6

Open het menu "Bestand" van het bovenste servicepaneel van het toepassingsvenster en selecteer de opdracht "Openen". Specificeer het pad naar de GTA San AndreasDATA-map en gebruik de optie "Alle bestanden" onder aan het dialoogvenster dat wordt geopend. Selecteer de te vervangen parameters in het originele voertuiggegevensbestand en vervang ze door de gewijzigde. Hiermee wordt het installatieproces voor het geselecteerde machinemodel voltooid.

Aanbevolen: