Hoe Maak Je Een Emmer In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Emmer In Minecraft
Hoe Maak Je Een Emmer In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Emmer In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Emmer In Minecraft
Video: hoe maak je dat??#2 hoe maak je een emmer in minecraft 2024, April
Anonim

In de kubuswereld van Minecraft is een emmer een heel handig item. Het wordt gebruikt bij de vervaardiging van veel nuttige dingen, ook bij de constructie van portalen naar andere werelden. Om een succesvolle speler te zijn, moet je weten hoe je een emmer maakt in Minecraft.

Hoe maak je een emmer in minecraft
Hoe maak je een emmer in minecraft

instructies:

Stap 1

Je moet een van de eersten zijn die een emmer maakt in het Minecraft-spel. Het maken ervan is een arbeidsintensief proces, maar de moeite waard. Hoewel de emmer in de schatkist te vinden is, zal het waarschijnlijk veel langer duren.

Stap 2

Het eerste dat je nodig hebt om een emmer te maken, is een werkbank. Alle items voor het knutselen moeten erop worden geplaatst. Elke speler zou een werkbank moeten hebben, want er worden veel handige dingen op gemaakt. Er is ook ijzer nodig om een emmer te maken. Om het te krijgen, heb je een oven nodig, waarin je het in de mijnen gewonnen erts moet smelten.

Stap 3

Om een emmer te maken in Minecraft, moet je drie ijzeren blokken op de werkbank in het werkvenster plaatsen: in de middelste cel van de onderste rij en de buitenste cellen van de middelste.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 4

Om de emmer te gebruiken, moet u de cursor over de gewenste vloeistof bewegen en er met de rechtermuisknop op klikken.

Stap 5

De emmer wordt gebruikt voor waterwinning. Om water in een emmer te scheppen, moet je niet op de vloeistof richten, maar op de bodem of wand van het reservoir.

Stap 6

Om melk van een koe te krijgen, moet je haar benaderen met een emmer en op de rechtermuisknop drukken. Melk wordt gebruikt om verschillende items te maken en om het effect van een drankje te verwijderen als het wordt geconsumeerd.

Stap 7

Door twee emmers water te gebruiken, kun je het water klonen. Zo kunt u een reservoir van elke grootte bouwen.

Stap 8

Je kunt lava ook in een lege emmer verzamelen. Als je geen obsidiaan hebt, kun je met tien lava-emmers en één water een portaal naar de onderwereld bouwen. Dienovereenkomstig heb je geen diamanten schreeuw nodig om het zeldzame obsidiaanmateriaal te extraheren.

Stap 9

Dankzij al deze gebruiksscenario's is het beschreven item erg handig voor een beginnende minecrafter. Daarom moet elke speler een emmer maken in Minecraft.

Aanbevolen: