Hoe Ancano Te Verslaan In Skyrim

Inhoudsopgave:

Hoe Ancano Te Verslaan In Skyrim
Hoe Ancano Te Verslaan In Skyrim

Video: Hoe Ancano Te Verslaan In Skyrim

Video: Hoe Ancano Te Verslaan In Skyrim
Video: Skyrim: Defeat Ancano 2024, Mei
Anonim

Skyrim (Skyrim) - dit is het vijfde deel van de legendarische reeks games The Elder Scrolls. Een onderscheidend kenmerk van dit spel is volledige vrijheid van handelen. Naast de hoofdplot zijn er veel kleine lijnen. Een daarvan is een campagne in het College of Wizards of Winterhold. Om het te voltooien, moet je de schurk Ancano vernietigen, maar dit is niet zo eenvoudig om te doen.

Hoe Ancano te verslaan in Skyrim
Hoe Ancano te verslaan in Skyrim

instructies:

Stap 1

Dit deel van het spel wordt gespeeld tijdens een zoektocht genaamd "The Eye of Magnus". De held zal het automatisch nemen na het voltooien van de "Staff of Magnus"-zoektocht. Gebruik de toverstaf om de barrière boven het college te verwijderen en ga de Hall of Elements binnen.

Hal der Elementen
Hal der Elementen

Stap 2

In het midden van de kamer zie je een enorme glanzende bal. Dit is het oog van Magnus. Gebruik de staf op hem om een deel van de kracht weg te nemen die nodig is om tegen Ankano te vechten. Als het Oog eerst uitzet en uit elkaar lijkt te vallen, dan heb je alles goed gedaan.

Open oog van Magnus
Open oog van Magnus

Stap 3

Daarna komen de belangrijkste moeilijkheden. Ancano is niet kwetsbaar als het Oog open is. Om het te sluiten, moet u het personeel opnieuw gebruiken. Zodra de vijand schade begint op te lopen, gebruik je alle mogelijke spreuken en wapens. Jouw taak is om het zo snel mogelijk te vernietigen.

Aanval Ancano
Aanval Ancano

Stap 4

Probeer de volgende tactiek te overdrijven. Schakel eerst zijn mana-pool volledig uit (met magie of toverstokken) en val dan aan met de Staff of Magnus, omdat dit de maximale schade aanricht.

sifon mana
sifon mana

Stap 5

Wanneer Ankano's gezondheidsniveau het minimum nadert, begint hij kracht uit het oog te trekken. Op dit punt is hij ook onkwetsbaar. Verspil geen tijd aan vechten, het is beter om het personeel op te laden of drankjes te drinken.

Impact op het oog
Impact op het oog

Stap 6

Een andere belangrijke tip om Ankano in Skyrim te verslaan, is door van tevoren zielsedelstenen in te slaan. Tijdens het gevecht zullen magische wezens vliegen, waaruit ze kunnen vallen, maar het verzamelen ervan kan lang duren.

Aanbevolen: