Waar Kan Ik Paarden Vinden In Minecraft

Inhoudsopgave:

Waar Kan Ik Paarden Vinden In Minecraft
Waar Kan Ik Paarden Vinden In Minecraft

Video: Waar Kan Ik Paarden Vinden In Minecraft

Video: Waar Kan Ik Paarden Vinden In Minecraft
Video: 'PAARDEN IN MINECRAFT!' Snapshot 13w16a 2024, Maart
Anonim

Paarden zijn vriendelijke en zeer behulpzame wezens, geïntroduceerd in een van de laatste updates voor Minecraft. Ze kunnen worden gebruikt voor wereldverkenning en reizen over lange afstanden.

Waar kan ik paarden vinden in minecraft
Waar kan ik paarden vinden in minecraft

Waar zijn paarden te vinden?

Paarden zijn veel uitgebreider dan andere mobs in het spel. Ze kunnen een aantal acties uitvoeren - opstaan, daarbij ontevredenheid tonen, met hun staart zwaaien, gras eten. Deze dieren zijn alleen te vinden in de vlaktes.

Plains zijn een van de meest voorkomende biomen in het spel. Een bioom in Minecraft wordt natuurlijke zones genoemd die verschillen in landschap, klimatologische en andere kenmerken.

De vlakte is een relatief vlak oppervlak met kleine heuvels bedekt met hoog gras. Het is zeer zeldzaam om bomen op de vlaktes te vinden. Hier kun je vijvers en ravijnen vinden, in sommige gevallen kan er een kloof naar de oppervlakte komen, dus je moet vrij voorzichtig door de vlaktes navigeren. Door de eentonigheid van het terrein wordt de aandacht afgestompt en kun je van grote hoogte naar de bodem van de canyon vallen, wat in de meeste gevallen tot de dood leidt.

Het vinden van paarden in de vlakte is vrij eenvoudig. Eerst moet je rond dit bioom rond de omtrek gaan, als je de dieren die je zoekt niet hebt gevonden, begin dan in een spiraal te bewegen en de cirkels geleidelijk te verkleinen. Als de kracht van uw computer het toelaat, stelt u de video-instellingen in op een hoog weergavebereik, bovendien kunt u het geluidsniveau verhogen, aangezien de paarden een kenmerkend gehinnik uitstoten waarmee u ze kunt vinden. Als je op deze specifieke vlakte geen paarden hebt gevonden, wees dan niet ontmoedigd, zoek een ander bioom en herhaal de stappen vanaf het begin.

Paarden temmen

Het is raadzaam om op zoek te gaan naar paarden met een riem of zadel. Het zadel is te vinden in verschillende kisten in verlaten mijnen, forten, schatkamers of dorpen, je kunt het niet zelf maken. Een riem kan worden gemaakt met vier strengen en een slijmeenheid. Om dit te doen, moet je een eenheid slijm in de centrale cel van knutselen (items maken) op de werkbank plaatsen, een draad rechtsonder en linksonder en nog een draad aan de boven- en linkerkant van het slijm. Van één set ingrediënten krijg je twee lijnen, waarmee je een paar paarden mee naar huis kunt nemen en ze in de toekomst kunt fokken met gouden appels.

Om een paard te temmen, moet je erop gaan zitten door met de rechtermuisknop te klikken. Wilde paarden slaan de speler een paar keer af, maar als je volhardend genoeg bent, worden ze uiteindelijk getemd. Om een paard te besturen heb je een zadel nodig. Als je er geen hebt, gebruik dan een riem. Houd er rekening mee dat de teugels zullen breken als je meer dan tien blokken van het paard verwijderd bent, dus houd altijd rekening met zijn relatieve positie. Met behulp van een riem kan een paard (en andere dieren en monsters) aan een hek worden vastgemaakt, klik gewoon met de rechtermuisknop op het hekblok terwijl je de riem in je handen houdt.

Aanbevolen: