Hoe Het Spel Te Starten Met De Parameter + Set Sv_cheats 1

Inhoudsopgave:

Hoe Het Spel Te Starten Met De Parameter + Set Sv_cheats 1
Hoe Het Spel Te Starten Met De Parameter + Set Sv_cheats 1

Video: Hoe Het Spel Te Starten Met De Parameter + Set Sv_cheats 1

Video: Hoe Het Spel Te Starten Met De Parameter + Set Sv_cheats 1
Video: Как подключить Xbox 360 к Ноутбуку ПК Компьютеру? How To Connect Console With Notebook USB Converter 2024, April
Anonim

Veel van degenen die geïnteresseerd zijn in hoe je bepaalde verborgen functies kunt openen die inherent zijn aan je favoriete spel, vinden instructies op internet die beginnen met de woorden "start het spel met parameters …", en nergens staat hoe je deze precies kunt specificeren parameters en hoe het spel ermee te starten. Ondanks alle schijnbare complexiteit is dit niet zo moeilijk om te doen.

Hoe het spel te starten met de parameter + set sv cheats 1
Hoe het spel te starten met de parameter + set sv cheats 1

instructies:

Stap 1

Het starten van een spel met bepaalde parameters impliceert in de regel het gebruik van bepaalde functies van de game-engine die niet worden beïnvloed in de normale spelmodus. In de regel zijn dit opdrachten die het spelpersonage onzichtbaarheid, de mogelijkheid om door muren te gaan, enz.

Stap 2

Zoek op het bureaublad een snelkoppeling voor het spel dat je met bepaalde parameters wilt spelen. Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling en selecteer Eigenschappen in het menu dat wordt geopend. U ziet een venster met de eigenschappen en instellingen van de snelkoppeling naar het spel. Hier kun je de lancering van het spel configureren met parameters.

Stap 3

Zoek in het venster op het tabblad "Snelkoppeling" (dat echter standaard wordt geopend) een invoerveld met de naam "Object". Het pad naar het uitvoerbare bestand dat het spel start ("exec") wordt hier opgeslagen. Het enige dat u hoeft te doen, is de vereiste parameters aan het einde van de gegevensregel voor het plaatsen van objecten in te voeren. Dat wil zeggen, voordat u bijvoorbeeld "C: Program FilesWorld of WarcraftLauncher.exe" had geschreven, en nu is het - "C: Program FilesWorld of WarcraftLauncher.exe" + set sv_cheats 1. Druk vervolgens op de knop "Ok" en als een resultaat krijg je een snelkoppeling met een spel dat begint met de parameters die je nodig hebt. Het is echter niet altijd nodig om het spel constant met dezelfde parameters te spelen. Ja, u kunt de eigenschappen van de snelkoppeling elke keer wijzigen, of u kunt professioneler doen en de opdrachtregel gebruiken.

Stap 4

Ga naar het menu "Start" en selecteer "Uitvoeren". Als u een geïnstalleerd besturingssysteem Windows 7 hebt, is er in eerste instantie mogelijk niet zo'n item. Daarom kunt u, naast het selecteren van het item "uitvoeren", eenvoudig op de Win + R-toetscombinatie drukken.

Stap 5

Typ of kopieer het volledige pad naar het uitvoerbare bestand ("executable") van uw spel in het invoervenster (u kunt ook het volledige pad kopiëren vanuit de snelkoppelingseigenschappen). Voeg vervolgens de benodigde parameters toe aan de gekopieerde gegevens en druk op Enter (zorg er wel voor dat er geen aanhalingstekens in het adres van de uitvoerder staan). Voor het systeem betekent dit dat een enkele start van het programma (in jouw geval de game) moet worden uitgevoerd met de beschreven parameters.

Aanbevolen: