Hoe Maak Je Een Boog?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Boog?
Hoe Maak Je Een Boog?

Video: Hoe Maak Je Een Boog?

Video: Hoe Maak Je Een Boog?
Video: DIY Pijl en Boog | Lekker Bezig | De Buitendienst 2024, April
Anonim

In het Minecraft-spel kun je objecten maken van verschillende blokken die nodig zijn voor leven en vechten. Het is mogelijk om hier vele soorten wapens te maken: mes, kanon, mijn, bom, zwaard, boog. Voor gevechten op afstand zijn wapens zoals pijl en boog ideaal. In Minecraft kun je een boog maken van stokken en draden.

Hoe maak je een boog?
Hoe maak je een boog?

instructies:

Stap 1

Om een boog te maken in Minecraft, moet je drie draden op de werkbank in de rechterkolom plaatsen en drie stokjes in een dambordpatroon in de andere twee kolommen van het werkvenster.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 2

Om een draad te krijgen, moet je spinnen doden, waaruit dit item in een hoeveelheid van twee stukken zal vallen. Je kunt ook de spinnenwebben doorknippen die je in overvloed vindt in verlaten mijnen en de jungletempel. Vaak wordt het item dat nodig is om een boog te maken, gevonden in schatkisten. Je kunt stokken maken van twee planken.

Stap 3

Als je een boog hebt gemaakt in Minecraft, kun je deze veilig gebruiken tegen alle mobs die de speler van een afstand beschadigen. Onder hen zijn skeletten, ghasts, klimplanten, spinnen. Om een boog te gebruiken, moet je armen en pijlen opnemen, aan de boogpees trekken en de rechtermuisknop ingedrukt houden. Hoe langer de boogpees door de muis wordt vastgehouden, hoe sterker de spanning zal zijn, hoe verder de pijl zal vliegen, hoe meer schade hij aan de menigte zal toebrengen.

Stap 4

Pijlen voor bogen in Minecraft kunnen ook worden gemaakt van steen, veren en stok. Je kunt ze krijgen zonder te knutselen, door degenen op te pakken die door skeletten zijn vrijgegeven.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 5

Als je een boog in Minecraft hebt kunnen maken, dan is het mogelijk om hem met kracht en oneindigheid te betoveren. Degenen die hun territorium tegen aanvallen willen verdedigen, kunnen ook een dispenser maken met een boog die automatisch pijlen schiet.

Aanbevolen: