Hoe U Uw Gamertag Kunt Binden

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Gamertag Kunt Binden
Hoe U Uw Gamertag Kunt Binden

Video: Hoe U Uw Gamertag Kunt Binden

Video: Hoe U Uw Gamertag Kunt Binden
Video: gamertag proof 2024, April
Anonim

Bij het registreren bij de Xbox live-service koppelt de speler zijn tag (ook bekend als profiel, ook bekend als account) aan de zogenaamde Windows live ID, of simpel gezegd, een e-mailadres. Als u dit adres plotseling moet wijzigen, moet u deze stappen volgen.

Hoe u uw gamertag kunt binden
Hoe u uw gamertag kunt binden

instructies:

Stap 1

Zet je console aan en ga op de My Xbox-pagina naar je avatar. Ga naar de pagina "Accountbeheer" en selecteer daar "Accountbeheer". Als deze pagina niet beschikbaar is, dan ben je ingelogd onder een offline profiel of is de console gewoon niet verbonden met het World Wide Web.

Stap 2

Ga naar de pagina "Uw gegevens", selecteer daar "Windows Live ID" en klik op "Windows Live ID wijzigen". Vervolgens zal het systeem u vragen om over te schakelen naar een andere identifier. Je hebt er misschien al een als je een account hebt bij Hotmail, MSN (de webportal van Microsoft Network), Xbox.com, Zune of Passport Network (voorloper van Windows Live ID). Klik in dit geval op "Ja" en specificeer het. Anders moet u zelf zo'n account aanmaken. Laat de joystick vallen, ga achter uw computer zitten en ga naar de registratiepagina voor de Windows live-service (zie de link helemaal aan het einde van het artikel).

Stap 3

Na registratie keert u terug naar de console, voert u het wachtwoord in voor de identifier die momenteel aan uw account is gekoppeld en klikt u op "Inloggen". Voer vervolgens het wachtwoord en het e-mailadres voor de nieuwe ID in en klik opnieuw op "Inloggen". Klik op "Ja" om de identificatie te wijzigen, klik vervolgens op "Contactgegevens bijwerken" om de wijzigingen door te voeren en tot slot op de knop "Voltooien".

Aanbevolen: