Verborgen Attributen Verwijderen

Inhoudsopgave:

Verborgen Attributen Verwijderen
Verborgen Attributen Verwijderen

Video: Verborgen Attributen Verwijderen

Video: Verborgen Attributen Verwijderen
Video: Windows 10: verborgen bestanden en extensies weergeven 2024, April
Anonim

De taak om de kenmerken "verborgen" en "systeem" te wijzigen, kan worden opgelost door standaardmethoden van het Microsoft Windows-besturingssysteem, ongeacht de redenen die de gebruiker dwongen om het op te nemen - de noodzaak om systeembestanden of een virus te zien dat mappen op een USB-station verborgen.

Verborgen attributen verwijderen
Verborgen attributen verwijderen

instructies:

Stap 1

Klik op de knop "Start" om het hoofdmenu van het systeem te openen en ga naar het item "Instellingen" om de bewerking uit te voeren voor het wijzigen van de instellingen voor het weergeven van verborgen mappen op de computer.

Stap 2

Vouw de link "Configuratiescherm" uit en ga naar het item "Vormgeving en personalisatie".

Stap 3

Selecteer het item "Verborgen bestanden en mappen weergeven" en schakel het selectievakje in het veld "Verborgen bestanden, mappen en stations weergeven" in.

Stap 4

Schakel het selectievakje "Beveiligde systeembestanden verbergen" uit en klik op de knop "Ja" in het waarschuwingsvenster dat wordt geopend om de uitvoering van de opdracht te bevestigen.

Stap 5

Klik op OK om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Stap 6

Keer terug naar het hoofdmenu "Start" en ga naar het item "Uitvoeren" om de procedure te starten voor het wijzigen van de weergave-instellingen voor bestanden en mappen op verwisselbare media die het kenmerk "verborgen" hebben gekregen als gevolg van de acties van het virusprogramma.

Stap 7

Typ cmd in het veld Openen en klik op OK om de lancering van de opdrachtprompttool te bevestigen.

Stap 8

Voer de waarde dir a: / / x in het opdrachtregelveld in, waarbij a de naam is van de geïnfecteerde verwisselbare media, a / x de syntaxis is voor het weergeven van alle bestanden, en druk op de functietoets Enter om de uitvoering van de opdracht te bevestigen. Met deze actie kunt u alle bestanden en mappen zien die door het virus op het USB-station zijn verborgen.

Stap 9

Voer ren g: / geïnfecteerde_mapnaam gewenste_mapnaam in om de naam van de verborgen map in het opdrachtregelprogramma uit te voeren en druk op Enter om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Stap 10

Gebruik de FAR-bestandsbeheerder om het "verborgen" kenmerk op de geïnfecteerde verwisselbare media te wijzigen: specificeer de gewenste map en bel en druk op de F9-functietoets om het servicemenu te openen.

Stap 11

Selecteer Bestandskenmerken in het vervolgkeuzemenu en druk tegelijkertijd op Cntr + A.

Stap 12

Wis de waarden voor de kenmerken Verborgen, Gearchiveerd en Systeem en druk op Enter om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Aanbevolen: