Hoe Koop Je Een Goedkope Laptop?

Inhoudsopgave:

Hoe Koop Je Een Goedkope Laptop?
Hoe Koop Je Een Goedkope Laptop?

Video: Hoe Koop Je Een Goedkope Laptop?

Video: Hoe Koop Je Een Goedkope Laptop?
Video: Hoe kies je de juiste laptop? 2024, April
Anonim

Bij het kiezen van een mobiele computer moet u vooraf het doel van de aankoop bepalen. In de meeste gevallen kunt u rondkomen met een relatief goedkoop model, nadat u de kenmerken ervan correct hebt geselecteerd.

Hoe koop je een goedkope laptop?
Hoe koop je een goedkope laptop?

instructies:

Stap 1

Houd er rekening mee dat als je een echt goedkope laptop wilt kopen, je niet moet jagen op de gepromote merken. Er zijn veel bedrijven die relatief goedkope mobiele computers van acceptabele kwaliteit produceren.

Stap 2

Bekijk de line-up van HP, Lenovo en Emachines van dichtbij. Koop geen nieuwe laptopmodellen. In de regel zijn hun prijzen erg hoog. Je kunt een relatief oud model vinden dat qua prestaties niet veel onderdoet.

Stap 3

Wees duidelijk over het doel van de aanschaf van een mobiele computer. Als je zeker weet dat je je laptop alleen gaat gebruiken om te internetten en met kantoorapplicaties te werken, koop dan geen krachtige apparatuur. Met een geïntegreerde videoadapter ben je misschien meer dan voldoende. Zoals de praktijk laat zien, werken dergelijke videokaarten met succes met relatief oude games en kunnen ze zelfs video van hoge kwaliteit afspelen.

Stap 4

Let op het ontwerp van de mobiele computer en de beschikbaarheid van extra functies. Vaak kan de prijs van twee laptops met identieke specificaties alleen vanwege het interessante ontwerp 20% verschillen.

Stap 5

Als je niet van plan bent om je mobiele computer op een plasma- of lcd-tv aan te sluiten, koop dan een apparaat zonder HDMI-uitgang. Controleer op een kaartlezer en andere optionele connectoren.

Stap 6

Denk nu eens na over de wenselijkheid van de aanschaf van een mobiele computer met een voorgeïnstalleerd besturingssysteem. Als je de mogelijkheid hebt om Linux-besturingssystemen te gebruiken of je hebt een gelicentieerd exemplaar van Windows, dan is het verstandiger om een laptop zonder OS te kiezen. Dit bespaart u een paar duizend roebel.

Stap 7

Bestudeer zorgvuldig de promoties die plaatsvinden in computerwinkels. Heel vaak kunt u een mobiele computer kopen voor een prijs die aanzienlijk lager is dan de gemiddelde marktwaarde.

Aanbevolen: