Hoe Schrijf Je Een Mod?

Inhoudsopgave:

Hoe Schrijf Je Een Mod?
Hoe Schrijf Je Een Mod?

Video: Hoe Schrijf Je Een Mod?

Video: Hoe Schrijf Je Een Mod?
Video: HOE INSTALLEER JE MODS || Minecraft Tutorial 2024, April
Anonim

Sommige computerspellen worden alleen populair door de inspanningen van fans met hun onweerstaanbare wens om hun favoriete product te verbeteren. Elke gamer denkt vroeg of laat na over hoe hij dit of dat spel kan verbeteren door er een unieke mod voor te maken.

Hoe schrijf je een mod?
Hoe schrijf je een mod?

instructies:

Stap 1

Kijk op internet of het spel kant-en-klare aanpassingen heeft. Dit is nodig om erachter te komen hoe flexibel de structuur is voor veranderingen in het spel. Counterstrike is daar een goed voorbeeld van. Het heeft enkele duizenden amateur-modificaties, omdat de engine openstaat voor het maken en eenvoudig installeren van verschillende modificaties, in tegenstelling tot het spel Bioshok, dat vandaag slechts een paar toevoegingen heeft.

Stap 2

Gebruik de editor van de ontwikkelaars van het spel om een mod te maken. Tegelijkertijd zul je geen problemen hebben met het aanpassen van de add-ons, omdat ze op dezelfde engine worden gemaakt die voor het originele spel werd gebruikt. Een voorbeeld van een heldere en krachtige editor is de kaartmaker voor Warcraft 3. Het stelt elke gamer in staat om al zijn fantasie te gebruiken zonder enige beperking.

Stap 3

Start de editor en begin met het maken van de mod. Wees niet ontmoedigd als je geen officiële tool hebt gevonden. Het is mogelijk dat een niet-officiële kan worden gedownload op internet. Zoek, en het is mogelijk dat u iets geschikts kunt vinden.

Stap 4

Probeer een mod te maken met behulp van de editor. Ga hiervoor naar de gameforums. Velen van hen bieden handige tips die nieuwe mogelijkheden en functies van de standaardeditor openen die u nog niet kende. Je kunt ook instructievideo's bekijken over het maken van nieuwe locaties en personages. Vergeet niet regelmatig te zoeken naar toevoegingen aan de game-editor.

Stap 5

Gebruik de 3d Max-app waarmee u modellen voor aanpassingen kunt maken. Zorg er allereerst voor dat het model dat je maakt compatibel is met de game. Om de nieuw gemaakte add-on te installeren, volstaat het om het originele bestand te vervangen door het nieuwe in de gamemap. Geef het ook een naam om de noodzaak om het bestandspad aan te passen te elimineren.

Aanbevolen: