Hoe Het Systeemvakpictogram Te Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Systeemvakpictogram Te Wijzigen
Hoe Het Systeemvakpictogram Te Wijzigen

Video: Hoe Het Systeemvakpictogram Te Wijzigen

Video: Hoe Het Systeemvakpictogram Te Wijzigen
Video: Pictogram grootte aanpassen 2024, April
Anonim

Programma's die op de achtergrond draaien, ondersteunen het wijzigen van de pictogrammen die op de taakbalk verschijnen. Deze pictogrammen kunnen worden gewijzigd in de interface-instellingen en u kunt naar eigen goeddunken ook nieuwe maken.

Hoe het systeemvakpictogram te wijzigen
Hoe het systeemvakpictogram te wijzigen

Noodzakelijk

  • - programma voor het bewerken van pictogrammen;
  • - decompiler;
  • - compiler;
  • - de broncode van het programma.

instructies:

Stap 1

Zoek de interface-instelling in het menu van het programma dat ondersteuning op de achtergrond ondersteunt. Meestal is dit menu de instelling voor de pictogrammen die op de taakbalk in de rechterbenedenhoek verschijnen. Kies uit de lijst degene die je het leukst vindt, pas de wijzigingen toe en sla ze op.

Stap 2

Als uw programma niet voorziet in het wijzigen van het pictogram in het systeemvak, teken dan zelf het pictogram in een grafische editor, voeg het vervolgens in het programma in en schrijf het pad ernaartoe in de code. Dit is een nogal tijdrovende taak waarvoor u programmeervaardigheden, een decompilerprogramma of broncode moet hebben. Dit geldt ook niet voor alle gevallen, aangezien de licentieovereenkomst van sommige programma's toestemming inhoudt om de broncode niet te verstoren.

Stap 3

Om uw eigen systeemvakpictogram te maken, gebruikt u een grafisch bewerkingsprogramma dat het.ico-bestandsformaat ondersteunt. U kunt ook elke afbeelding in de editor openen en het formaat ervan wijzigen en vervolgens opslaan op uw harde schijf in.ico-indeling.

Stap 4

Besteed aandacht aan de programma's voor het wijzigen van de interface van het besturingssysteem of de afzonderlijke elementen ervan. U kunt ze downloaden van internet en op uw computer installeren, rekening houdend met de mogelijkheid om het pictogram in de taakbalk te wijzigen.

Stap 5

Wanneer u dergelijke programma's gebruikt, moet u ze controleren op virussen en op compatibiliteit met uw besturingssysteem, en een herstelpunt maken voordat u ze installeert, aangezien ze soms niet het beste effect hebben op de prestaties en andere aspecten van het gebruik van bronnen.

Stap 6

Let ook op de hulpprogramma's voor het wijzigen van de programma-interface, die beschikbaar zijn op speciale bronnen.

Aanbevolen: