Hoe Installeer Ik Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik Minecraft
Hoe Installeer Ik Minecraft

Video: Hoe Installeer Ik Minecraft

Video: Hoe Installeer Ik Minecraft
Video: Minecraft Hoe installeer ik Littleblocksmod 1.2.5 2024, April
Anonim

Minecraft is ongelooflijk populair onder gamers van alle leeftijden. Als je nog nooit een speelveld van kubussen bent tegengekomen, vraag je je waarschijnlijk af hoe je Minecraft moet installeren. Je kunt verschillende versies van de gameclient vinden, maar de meest populaire zijn Minecraft 1.5.2 en 1.7.2.

Hoe installeer ik Minecraft
Hoe installeer ik Minecraft

Hoe Minecraft te installeren

Het installeren van Minecraft op je computer is vrij eenvoudig, ongeacht welke versie je 1.5.2, 1.7.2 of een andere nodig hebt. Het zal niet lang duren als u op zijn minst een computervaardige gebruiker bent.

Om de Minecraft-client te laten werken, moet Java op uw apparaat zijn geïnstalleerd. Ga naar java.com, selecteer de versie van uw besturingssysteem en download het hulpprogramma. Voer het installatiebestand uit en start uw computer opnieuw op.

Vervolgens kun je beginnen met het downloaden en installeren van de gameclient zelf. Er zijn twee versies van Minecraft: gratis en betaald. Om de nieuwste versie en updates van Minecraft te installeren, moet je naar minecraft.net gaan en het downloadbestand downloaden. De betaalde versie kost ongeveer 500 roebel, terwijl je toegang hebt tot alle functies die je in het spel kunt gebruiken via het netwerk op verschillende servers. Om aan de slag te gaan, kunt u ook de demoversie proberen, waarvoor u niet hoeft te betalen. Er zijn clients voor mobiele apparaten op basis van iOS en Android.

Om het bestand voor het installeren van Minecraft te downloaden, moet u zich eerst op de site registreren.

Wanneer het downloaden van het bestand is voltooid, dubbelklikt u erop met de linkermuisknop. Klik op OK voor alle vragen die het systeem tijdens de installatie stelt.

Op het bureaublad ziet u de Minecraft-snelkoppeling nadat de installatie is voltooid. Dubbelklik erop. Voer in het geopende venster uw login in, die werd aangegeven bij het registreren op de site, selecteer de speloptie (netwerk of singleplayer) en geniet van de constructie en gevechten in de kubuswereld.

Hoe crack voor Minecraft 1.5.2 of 1.7.2 te installeren

Als je redelijk goed Engels kent, dan zal de versie van de game die is geïnstalleerd vanaf de officiële website perfect bij je passen. Als je Minecraft echter in je moedertaal wilt spelen, moet je de crack voor Minecraft installeren.

Om dit te doen, download je een speciale add-on van een site die aan de game is gewijd of van een torrent en begin je met het aanbrengen van wijzigingen in de Minecraft-map.

Zoek het via "Mijn Computer". Onthoud welk pad je hebt voorgeschreven bij het installeren van Minecraft zelf, of ga naar de plaats waar de games standaard worden gekopieerd. Open de map daar

"bak". Zoek daarin het Minecraft.jar-bestand, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer de opdracht "Openen met een archiver (Zip, Rar)".

Beweeg de muis over de gedownloade crack-bestanden, klik met de rechtermuisknop en kopieer ze. Ga naar de geopende Minecraft.jar-map, sleep de spleet daarheen met de opdracht "Plakken". Om het spel te laten werken na het installeren van de crack, zoek je het META-INF-bestand en verplaats je het naar de prullenbak.

Dankzij deze instructie kun je nu zelfstandig Minecraft op je computer installeren en erop kraken.

Als je eerdere versies van het spel nodig hebt, bijvoorbeeld de meest populaire Minecraft 1.5.2 of Minecraft 1.7.2, kun je de installatiebestanden downloaden van torrents of van amateursites, maar vergeet niet om ze eerst te controleren met een antivirusprogramma.

Aanbevolen: