Hoe Herken Je Een Videokaart

Inhoudsopgave:

Hoe Herken Je Een Videokaart
Hoe Herken Je Een Videokaart

Video: Hoe Herken Je Een Videokaart

Video: Hoe Herken Je Een Videokaart
Video: Op zoek naar de juiste videokaart? Hier moet u op letten bij de aanschaf! | Keuzehulp | Paradigit 2024, Mei
Anonim

Om de stabiele werking van de meeste videoadapters te garanderen, is een bepaalde reeks acties vereist. Niet alle videotransmissieapparaten worden automatisch door het systeem gedetecteerd.

Hoe herken je een videokaart
Hoe herken je een videokaart

Noodzakelijk

  • - Toegang tot internet;
  • - Sam Drivers.

instructies:

Stap 1

Als je een nieuwe videokaart hebt gekocht, sluit deze dan aan op de juiste sleuf op het moederbord van de computer. Dit zijn meestal PCI- of PCI Express-lanes. Sluit een monitor aan op de gewenste video-uitgang en zet de computer aan. Open Apparaatbeheer. Hoogstwaarschijnlijk zal de nieuwe grafische kaart worden geïdentificeerd als "Standaard VGA-apparaat". Dit betekent dat het systeem niet automatisch het type videokaart kon detecteren en de juiste stuurprogramma's kon installeren.

Stap 2

Bezoek de website van de fabrikant van deze apparatuur. Download vanaf daar de huidige versie van de software die nodig is om de parameters van de videokaart te wijzigen. Installeer het gedownloade programma en start uw computer opnieuw op.

Stap 3

Open Apparaatbeheer opnieuw en kijk of uw videokaart wordt gedetecteerd. De modelnaam van de aangesloten videokaart moet nu worden weergegeven in het submenu "Video-adapters". Als u het model van het apparaat niet kent, gebruikt u het programma dat automatisch de benodigde bestanden selecteert. Download het hulpprogramma Sam Drivers en voer het bestand DIA-drv.exe uit.

Stap 4

Installeer na het voltooien van de hardwarescan de voorgestelde stuurprogramma's. De benodigde kits worden gemarkeerd met een speciaal symbool. Vink de vakjes er tegenover aan en klik op de knop "Installeren". Selecteer in het geopende venster "Typische installatie". Start uw computer opnieuw op nadat u de software met succes hebt geïnstalleerd.

Stap 5

Sommige mobiele computers kunnen twee videoadapters tegelijk gebruiken. In de regel is dit een geïntegreerde chip en een discrete grafische kaart. In dit geval moet u software selecteren die de gezamenlijke werking van deze twee apparaten garandeert. Vind informatie over geïnstalleerde videoadapters op de website van de fabrikant van uw mobiele computer. Download daar de juiste software en installeer deze.

Aanbevolen: