Hoe Maak Je Een Cake In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Cake In Minecraft
Hoe Maak Je Een Cake In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Cake In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Cake In Minecraft
Video: Minecraft: How to Make Cake 2024, Mei
Anonim

Er zijn veel verrassingen en ongewone dingen in het Minecraft-spel, waaronder een zoete cake. Het is zowel voedsel als een blok, dus het kan niet uit je inventaris worden gegeten. In de vroege stadia van het spel heeft bijna niemand het nodig, maar meer geavanceerde spelers willen duidelijk weten hoe ze een cake kunnen maken in Minecraft - daar zullen we het over hebben.

Maak een taart in Minecraft
Maak een taart in Minecraft

instructies:

Stap 1

Om het op te eten, moet je het eerst op een oppervlak in het speluniversum plaatsen. Elk van zijn voorwaardelijke zes delen bevredigt één hongereenheid. Als het wordt gegeten, krimpt het in omvang. U hoeft er alleen maar met de rechtermuisknop op te klikken om het te gebruiken.

Stap 2

Voordat je een cake maakt in Minecraft, is het ook belangrijk om te weten dat door het cakeblok te vernietigen, je het voor altijd zult verliezen, zonder jezelf absoluut enig voordeel te bieden. Doe dat niet.

Stap 3

Het is tijd om erachter te komen hoe je een cake kunt maken in Minecraft. Het is niet zo eenvoudig om het te bakken, hoewel alle ingrediënten vrij toegankelijk en gebruikelijk zijn. Verzamel de volgende benodigde ingrediënten: een ei, twee suikers, drie tarwe en drie emmers melk.

Stap 4

Om melk te krijgen heb je een koe nodig. Nadat je haar hebt gevonden, ga je naar boven en pak je de emmer uit je inventaris. Terwijl u op de koe richt, drukt u op de rechtermuisknop. Je begint melk te extraheren, onthoud dat je drie emmers nodig hebt.

Koe in Minecraft
Koe in Minecraft

Stap 5

Om suiker te krijgen, zoek je Sugarcane en plaats je het in je crafting slot. Het is zo gemakkelijk om suiker te maken in Minecraft.

Suiker in Minecraft
Suiker in Minecraft

Stap 6

Laten we nu naar de eieren gaan - alles zal hier ingewikkelder zijn. Je moet een of meerdere kippen vinden en wachten tot een van hen een ei legt. Weet dat ze ongeveer elke 7-8 minuten haasten.

Kippen in Minecraft
Kippen in Minecraft

Stap 7

Je kunt tarwe krijgen door zaden te planten in een tuin die met een schoffel is omgeploegd. Er moet water en goede verlichting in de buurt zijn. Er zal genoeg tijd verstrijken als de tarwe rijp is.

Tarwe in Minecraft
Tarwe in Minecraft

Stap 8

Als alle ingrediënten zijn verkregen, is het tijd om een cake te maken in Minecraft. Plaats tarwe op de onderste rij, melk zal de bovenste rij bezetten, een ei in het midden en suiker langs de randen. Nadat je een snoepje hebt gemaakt, kun je vrienden uitnodigen voor een bezoek door een klein feestje te organiseren.

Aanbevolen: