Mailing Automatiseren?

Mailing Automatiseren?
Mailing Automatiseren?

Video: Mailing Automatiseren?

Video: Wie Sie Versandzeitpunkte für Mailings festlegen und Ihre Teilnehmerkommunikation automatisieren 2022, September
Anonim

Er zijn verschillende manieren om de distributie van e-mailberichten te automatiseren. Elke e-mailclient heeft zijn eigen voor- en nadelen. In dit geval wordt het werken met The Bat! Application overwogen.

Mailing automatiseren?
Mailing automatiseren?

instructies:

Stap 1

Maak een html-tabel met de e-mailadressen, achternamen en namen van de gewenste ontvangers van de nieuwsbrief die u aan het maken bent, en selecteer alle inhoud. Gebruik de sneltoetsen Ctrl en C om de gegevens naar het klembord te kopiëren en een nieuw tekstdocument te maken. Plak de tabelinhoud van het klembord met de softkeys Ctrl en V en sla het gegenereerde document op met de gewenste mailingnaam en.tdf-extensie.

Stap 2

Lanceer de vleermuis! en open het menu "Extra" van het bovenste servicepaneel van het programmavenster. Selecteer het item "Adresboek" en vouw het menu "Bewerken" uit in het geopende dialoogvenster. Specificeer de opdracht "Maak een nieuwe groep" en voer dezelfde naam van de distributie in de regels "Naam" en "Alias".

Stap 3

Open het menu "Bestand" van het bovenste servicepaneel van het adresboekvenster en selecteer de opdracht "Importeren uit …". Selecteer het subitem Tabgescheiden (tekst) en geef het volledige pad naar het opgeslagen bestand op. Bevestig de uitvoering van de geselecteerde actie door op de knop OK te klikken.

Stap 4

Keer terug naar het menu "Tools" van het bovenste servicepaneel van het hoofdvenster van The Bat! en selecteer "Snelle sjablonen". Gebruik de knop "Een nieuwe snelsjabloon maken" en typ de gewenste tekst in het formulier dat wordt geopend. Voer in dit stadium nog niet de naam van de ontvanger in! Schakel het selectievakje in de regel "Gebruik voor nieuwe e-mails / bulkmailing" onder aan het venster in.

Stap 5

Beweeg de aanwijzer over het naamveld van de ontvanger en open het menu Macro's in het bovenste deelvenster van het sjabloonformuliervenster. Voer het item "Ontvangerinformatie" in en selecteer de optie% TOFNAME om de naam op te geven. Gebruik de% SUBJECT macro om het onderwerp van het bericht in te voegen en voer de gewenste tekst in. Sla uw wijzigingen op door op OK te klikken.

Stap 6

Selecteer de gewenste groep geadresseerden van de aangemaakte mailinglijst in het adresboek en open het menu "Bestand" in het bovenste paneel van het toepassingsvenster. Specificeer het item "Bulkmailing" en selecteer het subitem met de naam van het aangemaakte sjabloon. Schakel het selectievakje in de regel "Inzending uitstellen" in het gedeelte "Actie" in en bevestig uw keuze door op OK te klikken. Open de map Outbox en controleer of de broadcastberichten worden weergegeven met de naam van de ontvanger.

Populair per onderwerp