Hoe Een Privéprofiel In Odnoklassniki . Te Bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe Een Privéprofiel In Odnoklassniki . Te Bekijken
Hoe Een Privéprofiel In Odnoklassniki . Te Bekijken

Video: Hoe Een Privéprofiel In Odnoklassniki . Te Bekijken

Video: Hoe Een Privéprofiel In Odnoklassniki . Te Bekijken
Video: Как играть в игры сайта Одноклассники в 2021 году #okигры 2024, Mei
Anonim

Op het sociale netwerk Odnoklassniki kunt u communiceren met vrienden, foto's en video's uploaden en uw gedachten en ideeën delen. Als u na verloop van tijd het verbod op indexering niet instelt in de privacy-instellingen, zullen zelfs de zoeknetwerken informatie over de pagina weergeven. Als een persoon zo'n populariteit niet nodig heeft, kan hij zijn profiel sluiten. U kunt in zo'n account alleen de foto op de hoofdpagina bekijken in een verkleinde versie en de laatste status. Maar soms wil je echt naar een verborgen pagina in Odnoklassniki.

Hoe een privéprofiel op Odnoklassniki. te bekijken
Hoe een privéprofiel op Odnoklassniki. te bekijken

instructies:

Stap 1

Als u informatie over een persoon wilt krijgen zonder dat hij hiervan op de hoogte is, kunt u zich wenden tot het sociale netwerk. Maar als u, nadat u de juiste pagina hebt gevonden, begrijpt dat u het gesloten profiel in Odnoklassniki niet kunt zien, smelt de hoop op succes voor onze ogen. Noch foto's, noch de lijst met vrienden en groepen zijn voor u beschikbaar, u kunt zelfs geen bericht sturen naar de eigenaar van de verborgen pagina. En bij het zoeken op de site wordt mogelijk geen gesloten profiel weergegeven.

Stap 2

Eerder vonden power users zogenaamde gaten in de structuur van sociale netwerksites, waardoor het mogelijk was om ontoegankelijke gegevens te zien. De ontwikkelaars van sociale netwerken kregen hier echter steeds meer ervaring mee, waardoor mazen in de wet werden gedicht. Momenteel is er geen effectieve programmatische manier om een privéprofiel in Odnoklassniki te bekijken.

Stap 3

De enige manier om naar zo'n pagina te gaan is door jezelf toe te voegen als vriend.

Stap 4

Als u niet wilt dat een persoon weet wie er precies informatie over hem te weten komt, en ook als u niet zeker weet of u wordt toegevoegd, kunt u een extra account in Odnoklassniki maken met een fictieve naam. Nog beter, als je een pagina maakt met de naam van een vriend van de gezochte persoon (bijvoorbeeld een klasgenoot), is de kans dat je vrienden wordt veel groter.

Stap 5

Wanneer uw nieuwe pagina is gevuld met de minimaal vereiste informatie, kunt u een vriendschapsaanbod sturen en nadat u de aanvraag heeft bevestigd, kunt u het gesloten profiel in Odnoklassniki bekijken.

Aanbevolen: