Laptopbeveiliging - Een Aantal Tips

Inhoudsopgave:

Laptopbeveiliging - Een Aantal Tips
Laptopbeveiliging - Een Aantal Tips

Video: Laptopbeveiliging - Een Aantal Tips

Video: Laptopbeveiliging - Een Aantal Tips
Video: #ondernemerscongres - Van onderzoeker naar ondernemer - Virtualock - laptopbeveiliging 2024, April
Anonim

Het omgaan met een laptop is heel anders dan die van een gewone desktopcomputer. Daarom zijn er een aantal vuistregels waarmee u rekening moet houden bij het werken met laptops. Hieronder staan vijf van de meest populaire regels.

Laptopbeveiliging - Een paar tips
Laptopbeveiliging - Een paar tips

instructies:

Stap 1

Laptops worden tegenwoordig geleverd met zeer krachtige en echt interessante koelsystemen. De koelsystemen in laptops zijn echt indrukwekkend. Maar ze, zelfs als ze erg krachtig zijn, falen vaak door oververhitting. Wanneer u met een laptop werkt, besteed er dan speciale aandacht aan. Zorg ervoor dat u het niet ondersteunt of bedekt met iets anders. Controleer ook minimaal één keer per maand de temperatuur van alle laptopcomponenten. Dit advies geldt vooral voor degenen die graag games spelen met hoge eisen om ze op een laptop te kunnen draaien. Besteed speciale aandacht aan oververhitting.

Stap 2

Als u uw laptop niet te vaak aan de werkplaats wilt geven, zorg er dan voor dat u deze minimaal periodiek stofvrij maakt. Laptopstof is misschien wel een van hun ergste en gevaarlijkste vijanden. Echt grote en krachtige ventilatoren kun je niet in laptops installeren, dus het is erg belangrijk om de koeling in de gaten te houden. Vergeet niet je laptop stofvrij te maken.

Stap 3

Controleer constant het opladen van de laptop. De meeste gebruikers hebben de minder goede gewoonte om laptops langer dan tien uur op te laden. Het is niet nodig om de laptop 's nachts op te laden, omdat de batterij sterk zal verslechteren.

Stap 4

Wees voorzichtig met het drinken van koffie, thee of andere dranken in de buurt van uw laptop. In de meeste gevallen komt het ook voor dat een gebruiker in de buurt van een laptop een mok bij zich heeft en per ongeluk wat op de laptop morst. Alles kan gebeuren. Houd vloeistoffen in het algemeen uit de buurt van uw laptop.

Stap 5

Als u in de winter uw laptop naar buiten moet dragen, moet u deze bij aankomst niet meteen aanzetten. Geef hem ongeveer een half uur de tijd om goed op te warmen en dan kun je hem veilig in gebruik nemen.

Aanbevolen: