Hoe Skype Te Verbinden

Inhoudsopgave:

Hoe Skype Te Verbinden
Hoe Skype Te Verbinden

Video: Hoe Skype Te Verbinden

Video: Hoe Skype Te Verbinden
Video: How to add music to a Skype Call with DirectWIRE by ESI 2024, Mei
Anonim

Skype is een populair programma voor communicatie via internet. Hiermee kunt u met andere Skype-gebruikers bellen en tekstuele correspondentie met hen voeren via de ingebouwde chat. Het belangrijkste kenmerk van het programma is dat alle oproepen naar andere gebruikers gratis zijn, ongeacht de duur of locatie van de abonnee. Er moet ook worden opgemerkt dat het programma zelf gratis is. Dit alles vormde een sterke stimulans voor de wijdverbreide verspreiding van het programma onder gebruikers.

Hoe Skype te verbinden
Hoe Skype te verbinden

Noodzakelijk

  • - Computer met Windows-besturingssysteem;
  • - Skype-programma;
  • -Webcam;
  • - headset (koptelefoon met microfoon);
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Bepaal waarvoor u Skype gaat gebruiken. Om met andere gebruikers van het programma te kunnen corresponderen, volstaat het om een internetverbinding te hebben. Ben je van plan om ook te gaan bellen, en vooral videobellen, dan is de aanschaf van een webcam een voorwaarde om te kunnen werken. Als u zich echter beperkt tot alleen gewone gesprekken zonder video, is het voldoende om een headset (koptelefoon met microfoon) aan te sluiten. Communicatie via Skype vereist een stabiele internetverbinding: voor gewone gesprekken moet de verbindingssnelheid minimaal 128 kbps zijn en voor bellen met video is de aanbevolen snelheid 1024 kbps.

Stap 2

Download eerst het programma van de officiële website (skype.com). Het is raadzaam om de meest recente versie te gebruiken. Controleer voordat u het programma installeert of het internet is aangesloten en voer vervolgens het bestand SkypeSetup.exe uit. Selecteer tijdens het installatieproces uw taal (bijvoorbeeld Russisch) en klik op de knop "Ik ga akkoord - installeren". Wanneer de installatie van het programma is voltooid, verschijnt een registratievenster waarin u uw gebruikersnaam en wachtwoord (tweemaal) moet invoeren en vervolgens het vakje naast het item aanvinkt waarvan u bekend bent met de gebruiksvoorwaarden. Vervolgens moet u uw e-mailadres opgeven, een land en een stad selecteren en, indien gewenst, het vakje aanvinken om Skype automatisch te starten en te autoriseren wanneer Windows start. Nadat u op de autorisatieknop hebt geklikt, komt u in het programma.

Stap 3

Nadat u de benodigde apparatuur (webcam, headset) hebt aangesloten, test u de werking ervan. Hiervoor heeft Skype een testcontact - Echo/Sound Test Service. Wanneer u dit contact belt, moet u een willekeurige zin in de microfoon zeggen. Als alles in orde is, dan hoor je dat aan het einde van het audiobericht. U kunt de webcam testen in de Skype-instellingen door naar Extra - Instellingen - Video-instellingen te gaan. Als er iets misgaat, controleer dan of de camera goed is aangesloten en probeer het stuurprogramma opnieuw te installeren.

Stap 4

Eindelijk, als alles in orde is, kun je nu nieuwe contacten toevoegen via de programma-interface en bellen met vrienden en familie via internet.

Aanbevolen: