Hoe Het Telefoonboek Naar De Computer Over Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Het Telefoonboek Naar De Computer Over Te Zetten
Hoe Het Telefoonboek Naar De Computer Over Te Zetten

Video: Hoe Het Telefoonboek Naar De Computer Over Te Zetten

Video: Hoe Het Telefoonboek Naar De Computer Over Te Zetten
Video: foto's met het kabeltje overzetten naar de pc 2024, Mei
Anonim

De procedure voor het overbrengen van gegevens, inclusief het adresboek, van een telefoon naar een desktopcomputer, of omgekeerd, wordt synchronisatie genoemd. Het synchroniseren van een mobiel apparaat met een computer met Windows vereist het gebruik van speciale software.

Hoe het telefoonboek naar de computer over te zetten
Hoe het telefoonboek naar de computer over te zetten

instructies:

Stap 1

De synchronisatieprocedure wordt uitgevoerd met behulp van aanvullende software. Het specifieke programma is afhankelijk van het telefoonmodel. De meeste fabrikanten nemen dergelijke programma's in het pakket op, hoewel universele versies ook gratis op internet worden verspreid. Enkele van deze programma's:

- Alcatel PC Suite - voor Alcatel-telefoons;

- LG PC Sync - voor LG-telefoons;

- Hulpmiddelen voor mobiele telefoons - voor Motorola-telefoons;

- Nokia PC Suite - voor Nokia-telefoons;

- Easy Studio - voor Samsung-telefoons;

- Mobile Phone Manager - voor Siemens-telefoons;

- Sony Ericsson File Manager - voor Sony Ericsson-telefoons.

Stap 2

De telefoon kan worden aangesloten op een desktopcomputer met een speciale USB-kabel of via Bluetooth. De eerste optie lijkt de voorkeur te hebben, omdat de snelheid van informatie-uitwisseling in dit geval hoger is. Tegelijkertijd kan het gebruik van een USB-kabel de installatie van nieuwe stuurprogramma's vereisen die nodig zijn voor de juiste werking van het apparaat. Het gebruik van Bluetooth-technologie is in sommige gevallen niet mogelijk zonder een speciale adapter.

Stap 3

Zoek de snelkoppeling van het synchronisatieprogramma in het hoofdsysteemmenu "Start". Houd er rekening mee dat deze toepassingen in sommige gevallen kunnen worden weergegeven met een speciaal pictogram in het systeemvak. Er is ook een optie om gegevens automatisch bij te werken wanneer de telefoon is aangesloten op een computer. Voer de applicatie uit.

Stap 4

Configureer de instellingen voor het synchronisatieprogramma. Om adresboekgegevens over te dragen, moet u bepalen welke regel van het adresboek van de telefoon overeenkomt met de naam en welke regel overeenkomt met de achternaam van de abonnee en beslissen of u het telefoonboek van de computer wilt aanvullen met gegevens van de telefoon, of de adresboek van de telefoon door informatie van de computer toe te voegen. U moet ook de gewenste actie selecteren met betrekking tot dezelfde records. Bevestig het opslaan van de aangebrachte wijzigingen door op de knop OK te klikken en wacht tot de gegevensoverdracht is voltooid.

Aanbevolen: