Hoe KS-schieten Te Trainen?

Inhoudsopgave:

Hoe KS-schieten Te Trainen?
Hoe KS-schieten Te Trainen?

Video: Hoe KS-schieten Te Trainen?

Video: Hoe KS-schieten Te Trainen?
Video: Hoe een Glock werkt 2024, Mei
Anonim

Om het niveau van het spelen van Counter-Strike te verbeteren, moet je je schietvaardigheid trainen. Alle andere kwaliteiten vallen letterlijk teniet als je niet weet hoe je het wapen correct moet gebruiken.

Hoe KS-schieten te trainen?
Hoe KS-schieten te trainen?

Noodzakelijk

Tegenaanval

instructies:

Stap 1

Selecteer eerst het wapen waarmee je een level omhoog wilt gaan. Onthoud dat elk wapen in Counter-Strike uniek is op zijn eigen manier en dat er geen algemene regels zijn voor het hanteren van alle soorten wapens. Je moet niet de hele dag spelen met hetzelfde pistool of machinegeweer.

Stap 2

Het meest voorkomende type schiettraining is het spelen op DeatMatch-servers. De essentie van deze mod is dat de speler het spel direct na de dood voortzet. Die. u zult geen tijd verspillen aan het observeren van andere gebruikers. Een ander voordeel is dat je elk wapen kunt kiezen, ongeacht aan welke kant je speelt. Zoek een DeathMatch-server met acceptabele ping en speel erop.

Stap 3

Train één en slechts één wapen gedurende 1,5-2 uur. Natuurlijk, als je het niveau van schieten met sluipschuttersgeweren wilt verhogen, kies dan tegelijkertijd een geschikt pistool. De grootste fout die nieuwkomers maken, is dat ze zich concentreren op het trainen van de meest populaire wapens.

Stap 4

Er zijn speciale kaarten voor het trainen van wapens zoals de AK47 en Colt. De praktijk leert dat een dergelijke training geen vruchten afwerpt. Als je liever op reguliere servers speelt, richt je dan op het trainen van bepaalde posities. Als de DeathMatch-modus is ontworpen om de reactie- en richtnauwkeurigheid te verbeteren, weet je wanneer je herhaaldelijk vanuit dezelfde positie schiet, precies waar je het vizier moet houden en hoe tegenstanders kunnen bewegen.

Stap 5

Selecteer vooraf het type spel voordat u begint met de schietoefening met sluipschuttersgeweer. Als je actief speelt, constant over de kaart beweegt, concentreer je dan op reactie en snel richten van het vizier. Als je de voorkeur geeft aan een passieve spelmodus, kies dan de plaatsen die bij je passen en oefen het schieten vanuit deze posities. Probeer de gevoeligheid van de muis niet te veranderen, tenzij dit absoluut noodzakelijk is. Door met deze constante te spelen, is de kans groter dat u uw opnamesnelheid verhoogt.

Aanbevolen: