Hoe Maak Je Een Minecraft-server

Hoe Maak Je Een Minecraft-server
Hoe Maak Je Een Minecraft-server

Video: Hoe Maak Je Een Minecraft-server

Video: Hoe Maak Je Een Minecraft-server
Video: Hoe maak je een Minecraft Server Premium/Cracked 2024, April
Anonim

Nadat ze ooit het Minecraft-speluniversum hebben gezien en daar enige tijd hebben doorgebracht, denken veel jongens dat het leuk zou zijn om hun eigen server te hebben. In dit geval kun je inderdaad een beheerderspaneel hebben, je eigen regels in het spel instellen, veel minigames bouwen, een uitstekende spawn en nog veel meer. We zullen uitzoeken hoe we een Minecraft-server op een thuis-pc kunnen maken.

Maak een Minecraft-server
Maak een Minecraft-server

U moet beslissen welke financiële mogelijkheden u heeft. Als je weinig of geen geld hebt, zul je een Minecraft-server op je eigen computer moeten maken. Waarom het slecht kan zijn: als je je pc uitzet, stopt de server met werken, wat slecht is voor de reputatie van de server. Deze optie is geschikt om met vrienden en kennissen te spelen.

Als je toch besluit om een Minecraft-server op je thuiscomputer te maken, houd er dan rekening mee dat de pc-instellingen behoorlijk krachtig moeten zijn. Minimaal 4 gigabyte RAM, een krachtige processor en minimaal 3 gigabyte vrije schijfruimte. Ook is het erg belangrijk om een goede internetverbinding te hebben.

Dus, in het geval dat alle opties correct zijn, laten we ingaan op de details van het maken van een Minecraft-thuisserver. Zoek met behulp van een zoekopdracht op internet de server en client van het spel van dezelfde versie. Het is belangrijk dat alle deelnemers dezelfde versie hebben. Als je van plan bent om plug-ins op de server te installeren, zoek dan naar een server met een postscript bukkit.

Een geïnstalleerde Minecraft-server kan worden aangepast door de instellingen in het bestand server.properties naar wens te wijzigen. Het is belangrijk om hier op te merken dat als de versie van de game niet van een officiële bron is, je het online-mod-item moet wijzigen door false in plaats van waar te zetten. Om een opka - servereigenaarsrechten te verlenen, voert u uw bijnaam in het ops.txt-bestand in en slaat u deze op.

Download en installeer vervolgens het Hamachi-programma. Vervolgens moet degene die de server houdt het volgende doen: maak een kamer aan in het Hamachi-programma, laat het server-ip leeg, start de Minecraft-server zelf, vertel het ip-adres van het Hamachi-programma aan alle andere deelnemers - het bevindt zich in de buurt van de verbindingsknop.

De rest van de spelers moeten naar Hamachi gaan in de serverruimte en verbinding maken met het aan hen gegeven ip-adres. Het is vermeldenswaard dat hoe meer plug-ins zijn geïnstalleerd, hoe meer de computer wordt geladen, en als de bronnen end-to-end worden gebruikt, kan deze vertraging oplopen.

Aanbevolen: