De Beste Antivirus Voor Windows 10

Inhoudsopgave:

De Beste Antivirus Voor Windows 10
De Beste Antivirus Voor Windows 10

Video: De Beste Antivirus Voor Windows 10

Video: De Beste Antivirus Voor Windows 10
Video: BEST ANTIVIRUS for Windows 10 in 2021 | Top 5 antivirus picks to protect your Windows PC 2024, Mei
Anonim

De ingebouwde webdefender is niet altijd voldoende om het systeem volledig te beschermen tegen netwerkbedreigingen. Actieve internetgebruikers wordt aangeraden een antivirusprogramma van derden voor Windows 10 te installeren. De eenvoudigste manier om dit te doen is gebaseerd op de beoordeling van de beste producten die compatibel zijn met het nieuwe besturingssysteem.

De beste antivirus voor Windows 10
De beste antivirus voor Windows 10

Na het updaten van het systeem naar een nieuwe versie, is elke actieve internetgebruiker geïnteresseerd in de vraag welke antivirus beter is voor Windows 10. De ingebouwde Windows Defender kan een computer immers slechts op een basisniveau van beveiliging voorzien. Niet alle antivirusproducten zijn compatibel met de tiende versie van het besturingssysteem en worden aanbevolen door de ontwikkelaars. Hieronder vindt u een lijst met de beste antivirusprogramma's voor Windows 10 die gratis beschikbaar zijn.

Avira

Deze gratis beveiligingstool wordt door meer dan een miljoen gebruikers gebruikt. Hiermee krijgt uw computer meerlaagse bescherming tegen virussen, wormen en verschillende spyware-rootkits die niet kunnen worden gevolgd door de ingebouwde verdediger van Windows 10. Daarnaast maakt het programma gebruik van cloudscanning in realtime, waarbij bestanden worden geanalyseerd van de online gegevensopslag.

Avast

Deze software wordt al lang erkend als een van de beste gratis antivirussoftware voor Windows 10 en eerder. Tegelijkertijd is Avast zelfs voor beginnende gebruikers intuïtief.

антивирус=
антивирус=

AVG

Naast een effectieve bescherming tegen virussen en spyware, helpt deze antivirus u om kwaadaardige koppelingen en geïnfecteerde bijlagen in e-mails te identificeren.

Panda

Samen met de standaard set antivirusoplossingen heeft Panda de mogelijkheid om uw computer te herstellen, zelfs in het geval van problemen met het opstarten van het systeem.

Niet minder populair onder Windows 10-gebruikers zijn de beschermende tools Norton Security, 360 Total Security, Reason Core Security, Bitdefender Internet Security, Kaspersky, Ashampoo Anti-Virus en anderen.

Aanbevolen: