Hoe Muziek Op Android Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Muziek Op Android Te Installeren
Hoe Muziek Op Android Te Installeren

Video: Hoe Muziek Op Android Te Installeren

Video: Hoe Muziek Op Android Te Installeren
Video: How to Put Music on ANY Android Phone/Tablet (EASY METHOD) 2018 2024, April
Anonim

Het mobiele Android-platform is een van de meest flexibele in termen van het installeren van verschillende applicaties, het downloaden van muziek, foto's en andere bestanden. Om muziekbestanden aan het apparaat toe te voegen, hebt u een USB-kabel en een pc met internetverbinding nodig.

Hoe muziek op Android te installeren
Hoe muziek op Android te installeren

instructies:

Stap 1

Gebruik de Play Market-applicatie, die standaard beschikbaar is in het hoofdmenu van het apparaat, om muziek op je telefoon te installeren. Het heeft een bijbehorend gedeelte waar u nummers van verschillende muziekgenres en artiesten in MP3-formaat kunt kopen of gratis kunt downloaden, indien aanwezig. Zorg ervoor dat internet op het apparaat is geconfigureerd. Voordat u de bestanden downloadt, wordt u gevraagd uw gebruikersnaam en wachtwoord op te geven om u aan te melden bij uw Google-account. Als je ze niet hebt, moet je een snelle registratieprocedure doorlopen door de instructies op het scherm te volgen.

Stap 2

Plaats een flashgeheugenkaart in uw communicator om muziek van uw computer naar de communicator over te brengen. Sluit uw telefoon aan op uw computer met behulp van de USB-kabel die bij uw apparaat is geleverd. Wacht even totdat de telefoon door het systeem wordt herkend en de stuurprogramma's die nodig zijn voor de werking ervan zijn geïnstalleerd.

Stap 3

Na een tijdje verschijnt er een map met de naam van uw apparaat in de map Deze computer. Als u het opent, ziet u de inhoud van de geheugenkaart. Maak een nieuwe map met een naam zoals Muziek. Sleep de gewenste muziekbestanden met de muis naar de map of kopieer ze daar. Koppel de kabel los nadat de overdracht is voltooid. Om de procedure te vereenvoudigen, kunt u de toepassing PC Suite op uw computer installeren, die de muziek op uw computer synchroniseert met uw telefoon en u in staat stelt deze snel naar uw apparaat te downloaden.

Stap 4

Open de muziekspeler op je telefoon en wacht tot je bibliotheek is bijgewerkt. Zorg ervoor dat alle bestanden zijn gedownload en met succes worden afgespeeld. Optioneel kunt u een van de externe spelers installeren via de Play Market. Ook kunnen de gedownloade muziekbestanden worden ingesteld als beltoon of alarmsignaal. Ga hiervoor naar de instellingen, open de geluidsparameters en geef in het veld "Ringtone" het pad naar het gewenste bestand op en pas vervolgens de geselecteerde parameters toe.

Aanbevolen: