Hoe Het Wachtwoord Te Zien

Inhoudsopgave:

Hoe Het Wachtwoord Te Zien
Hoe Het Wachtwoord Te Zien

Video: Hoe Het Wachtwoord Te Zien

Video: Hoe Het Wachtwoord Te Zien
Video: How to show Wi-Fi Password using your Phone | NETVN 2024, April
Anonim

Heel vaak gebeurt het dat wachtwoorden die lang geleden in verschillende programma's zijn ingevoerd, veilig worden vergeten. En niemand onthoudt ze precies totdat de bijgewerkte versie van het oude programma plotseling vraagt om in te loggen. De noodzaak om een vergeten wachtwoord in te voeren kan iedereen ernstig in de war brengen. Velen hopen op hun heldere geest en een goed geheugen. Maar op een gegeven moment kunnen ze falen. In dit geval hebben we speciale software nodig die het wachtwoord achter de sterretjes in verschillende programma's kan zien.

Hoe het wachtwoord te zien
Hoe het wachtwoord te zien

instructies:

Stap 1

Er zijn veel programma's die een vergeten wachtwoord kunnen laten zien en verborgen door sterretjes voor nieuwsgierige blikken. Bijvoorbeeld Open Pass, Asterisk Key, Asterisk Logger. Desgewenst zijn er nog vele andere gratis oplossingen te vinden. Het gemakkelijkst te gebruiken is het kleine Open Pass-programma. We zullen u vertellen hoe u het wachtwoord kunt zien door het te gebruiken. Download en installeer het programma.

Stap 2

In programma's zoals QIP of ICQ, evenals browsers met sterretjes of cirkels, kunnen we het wachtwoord niet zien. Ze hebben een ander werkingsprincipe: in de velden die door deze symbolen worden verborgen, zijn er in feite geen wachtwoorden. Om het wachtwoord te zien, gebruiken we daarom bijvoorbeeld de bekende Microsoft Outlook-mailclient.

Stap 3

We lanceren het Open Pass-programma. Als de antivirus het aanzag voor een potentiële bedreiging, zetten we het op "negeren" om zijn werk niet te blokkeren.

Stap 4

Met Open Pass is het eenvoudig om uw mailboxwachtwoord te zien. We gaan naar het Outlook-menu: "Service" - "Accounts …" - "Bekijken of wijzigen bestaande …". Selecteer de naam van de mailbox en klik op de knop "Wijzigen …".

Stap 5

In het venster dat verschijnt zien we naast de instellingen van de servers van inkomende en uitgaande mail de velden "Gebruiker" en "Wachtwoord". Het veld Wachtwoord wordt verborgen door sterretjes. Beweeg de muiscursor over deze sterretjes en in het veld "Bekijken" van het Open Pass-programma vinden we het vergeten wachtwoord!

Aanbevolen: