Een E-mailagent Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een E-mailagent Verwijderen
Een E-mailagent Verwijderen

Video: Een E-mailagent Verwijderen

Video: Een E-mailagent Verwijderen
Video: Delete Previously Used Email Addresses from Gmail Auto-Complete List 2024, Mei
Anonim

Het verwijderen van de e-mailagent wordt relevant in gevallen waarin het programma niet goed meer werkt (maakt geen verbinding met het account, verzendt of ontvangt geen berichten). Natuurlijk kunt u in dit geval het programma eenvoudig vervangen door een nieuwe versie over de oude te installeren, maar de eerste verwijdering van de agent voorkomt mogelijke fouten in het werk van de nieuwe versie.

Een e-mailagent verwijderen
Een e-mailagent verwijderen

Het is nodig

Personal computer geïnstalleerd door de Mail. Ru-client

instructies:

Stap 1

Open de map Mijn computer. Naast het weergeven van uw documenten en aangesloten harde schijven op de computer aan de rechterkant van het scherm, ziet u aan de linkerkant een snel navigatiemenu: "Bekijk systeeminformatie", "Programma's toevoegen of verwijderen", "Instellingen wijzigen" en andere configuraties. U moet op de link Programma's toevoegen of verwijderen klikken.

Het systeem zal enige tijd nodig hebben om de geïnstalleerde programma's te analyseren en de benodigde informatie in een nieuw venster weer te geven. Nadat er een nieuw venster voor u is geopend, zoekt u het mailagent-programma in de lijst.

Stap 2

Klik met de linkermuisknop op het weergegeven programma en klik op de knop "Wijzigen / Verwijderen", die zichtbaar zal zijn aan de rechterkant van de gemarkeerde regel. Daarna komt er een venster voor u beschikbaar waarin u het vakje "Berichtenarchief en programma-instellingen verwijderen" moet aanvinken. Klik op volgende, het programma wordt van uw computer verwijderd.

Stap 3

Het is ook mogelijk om de mailagent te verwijderen via het menu "Start". Open hiervoor dit menu en selecteer het item "Alle programma's". Onder hen moet je de map "Mail.ru" vinden. Beweeg de muiscursor over deze map en selecteer "Delete Mail. Ru Agent". Vervolgens kunt u, door bepaalde aanwijzingen te volgen, het programma van uw computer verwijderen.

Aanbevolen: