Een Logo Invoegen

Inhoudsopgave:

Een Logo Invoegen
Een Logo Invoegen

Video: Een Logo Invoegen

Video: Een Logo Invoegen
Video: Premiere Pro#6 Afbeelding en logo invoegen 2024, Mei
Anonim

Er zijn verschillende manieren om een logo in een videobestand in te voegen. Maar als u uw plannen uitvoert met niet-lineaire bewerkingstools zoals Pinnacle Studio, Adobe Premiere en anderen, moet u op zijn minst minimale kennis van hun werk hebben. Wanneer u een logo toevoegt, moet u het bestand opnieuw converteren. Om deze bewerking niet meerdere keren uit te voeren, is het beter om het logo meteen toe te voegen wanneer u de schijf ript. Laten we eens kijken naar enkele eenvoudigere programma's die ons ook zullen helpen een logo in een videobestand in te voegen.

Je hebt geen speciale vaardigheden nodig om een logo in een video in te voegen. Het belangrijkste is om het juiste programma te hebben
Je hebt geen speciale vaardigheden nodig om een logo in een video in te voegen. Het belangrijkste is om het juiste programma te hebben

instructies:

Stap 1

Er zijn een aantal programma's (AVCWare Video Converter, Aneesoft DVD Ripper, ImTOO BluRay Ripper) om u te helpen een logo in een videobestand in te voegen. En ze lijken allemaal op elkaar. Laten we naar dit proces kijken aan de hand van het voorbeeld van een dergelijk programma, Tipard BluRay Converter. Het nadeel van dit programma is dat het logo gedurende de hele film of videoclip op het scherm te zien is.

Stap 2

Voer het programma uit. Er verschijnt een venster op het scherm waarin u wordt gevraagd een videobron te selecteren. Klik op Bestand toevoegen. Selecteer vervolgens het bestand dat u nodig heeft van uw harde schijf. Klik vervolgens op Ok en het videobestand verschijnt in het programmavenster.

Stap 3

Klik op de knop Bewerken en ga naar de voorbeeldmodus. Een venster met het originele bestand wordt gemarkeerd en het tweede venster - met een vrije dag.

Stap 4

Vervolgens moet je naar het tabblad Watermerk gaan en het vakje naast Watermerk inschakelen aanvinken. Selecteer vervolgens een tekst of een afbeelding voor het toekomstige logo.

Stap 5

De tekst kan op dezelfde plaats worden getypt met behulp van het lettertype, de kleur en de grootte. Als u een afbeelding voor het logo hebt gekozen, vinkt u het vakje naast het afbeeldingsblok aan, klikt u op Bladeren aan de rechterkant en selecteert u een eerder voorbereide afbeelding. Het afbeeldingsformaat kan elk zijn, maar het is raadzaam om.

Stap 6

Dus je hebt de afbeelding ingevoegd. Als het niet in grootte is, gebruik dan het vierkant in de bovenhoek van de afbeelding om de grootte aan te passen door het vierkant met de muis op en neer te bewegen. Klik vervolgens met de muis op een willekeurig deel van de afbeelding en verplaats deze (de afbeelding) naar de gewenste plaats. Stel in het kleine vak Transparant de gewenste transparantiewaarde voor het logo in. Klik op Ok en ga naar het hoofdvenster van het programma.

Stap 7

In het hoofdvenster kunt u de instellingen voor bestandsconversie selecteren met behulp van het menu-item Profielinstelling. Klik na het instellen van de conversie op Start en wacht op de resultaten.

Aanbevolen: