Hoe Advertenties In Opera Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Advertenties In Opera Uit Te Schakelen
Hoe Advertenties In Opera Uit Te Schakelen

Video: Hoe Advertenties In Opera Uit Te Schakelen

Video: Hoe Advertenties In Opera Uit Te Schakelen
Video: How to Hide Left Sidebar in Opera Web Browser on Windows 10? 2024, April
Anonim

Moderne websites staan vol met banneradvertenties en pop-uplinks. Soms kunnen deze links leiden tot een virusinfectie van uw computer, dus u moet uw browser tegen dergelijke risico's beschermen met speciale blokkerende plug-ins.

Hoe advertenties in Opera uit te schakelen
Hoe advertenties in Opera uit te schakelen

Het is nodig

  • - een computer die is aangesloten op internet;
  • - geïnstalleerd Opera-programma.

instructies:

Stap 1

Download het platina voor het blokkeren van advertenties in Opera, Flash block, via de volgende link https://my.opera.com/Lex1/blog/flashblock-for-opera-9. Pak de inhoud van het archief uit naar een willekeurige map, kopieer het FlashBlocker.css-bestand naar de map waar de stijlen van de gebruiker zijn opgeslagen in Opera, bijvoorbeeld C: / Program Files / Opera / profile / styles / user.

Stap 2

Maak een map op de harde schijf aan waar de scripts worden opgeslagen, bijvoorbeeld in de map C: / Scripts. Geef het pad naar het bestand op in het Opera-programma.

Stap 3

Open Opera om advertenties uit te schakelen. Ga naar het menu Extra, selecteer Voorkeuren, het tabblad Geavanceerd, klik op Inhoud en vervolgens op de knop JavaScript-opties.

Stap 4

Klik in het dialoogvenster dat wordt geopend op de knop Kiezen, ga naar de map met het script, selecteer het bestand en sla de instellingen op. Start het programma opnieuw om de wijzigingen door te voeren en installeer de adblocker in Opera.

Stap 5

Gebruik de Ad block + extensie om advertenties in Opera te blokkeren, hiermee kun je advertentieblokken verwijderen. Om dit te doen, moet u het gewenste item handmatig markeren.

Stap 6

Schakel de extensie in, klik vervolgens met de rechtermuisknop op de geopende pagina, selecteer "Pagina-elementen blokkeren" en schakel Adbloks in, klik vervolgens op "Blokkeerelement" en beweeg uw muis over het advertentieblok om het te markeren met blauwe markering, maar niet om de extensie vast te haken gewenste elementen. Klik op en vervolgens op "OK".

Stap 7

Retourneer de per ongeluk verwijderde noodzakelijke elementen, bel hiervoor het contextmenu op de pagina, selecteer Adblock +, vink het item "Deblokkeer het laatste element" aan. Daarna opnieuw vergrendelen. Klik daarna met de rechtermuisknop op de pagina en selecteer "Wijzigingen accepteren, stijlen opnieuw laden". Deze plug-in vereist handmatige blokkering van pagina-elementen.

Aanbevolen: