Hoe De Schermresolutie In Het Spel Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Schermresolutie In Het Spel Te Veranderen
Hoe De Schermresolutie In Het Spel Te Veranderen

Video: Hoe De Schermresolutie In Het Spel Te Veranderen

Video: Hoe De Schermresolutie In Het Spel Te Veranderen
Video: Howto: Schermresolutie aanpassen 2024, April
Anonim

Hoe vaak veroorzaken de standaardinstellingen voor programma's en games ongemak? Bijna altijd. Dit is vooral merkbaar in games wanneer de scherminstellingen niet overeenkomen met de resolutie van je monitor. Dit verstoort het normale spel, heeft een slecht effect op het gezichtsvermogen en bederft de algehele indruk van het spel. Maar iedereen kan dit onaangename moment corrigeren en voor zijn gezondheid en comfort zorgen.

Hoe de schermresolutie in het spel te veranderen
Hoe de schermresolutie in het spel te veranderen

instructies:

Stap 1

Ontwikkelaars, die een game maken en deze voorbereiden voor release, stellen gemiddelde waarden in de scherm-, geluids- en bedieningsinstellingen in. Helaas veranderen maar weinig gebruikers deze instellingen, omdat ze denken dat de ontwikkelaars voor alles hebben gezorgd en het onmogelijk is om het beter te doen.

Stap 2

Ontdek eerst de resolutie van uw monitor. Vind de doos en documenten van hem. Dit alles dient vanaf het moment van aankoop bij u te worden bewaard. De papieren of op de doos zelf geven de juiste resolutie voor uw monitor aan. Het is voor hem dat alles moet worden afgestemd. Als de uwe fout is, corrigeert u deze fout in uw eigen voordeel.

Stap 3

Start nu het spel. Meestal verschijnt eerst het menu. Het heeft een item "instellingen" of "opties". Ga ernaar toe. Selecteer nu "instellingen voor schermopties", het kan ook het item "video" noemen. Hier is het in de regel mogelijk om de resolutie aan te passen.

Stap 4

Selecteer de nummers die overeenkomen met uw monitor. Als er geen zijn, zoek dan een andere waarde die zo dicht mogelijk bij uw statistieken ligt. Klik OK . Start het spel indien nodig opnieuw. Nu zullen je ogen veel aangenamer en comfortabeler zijn en zul je meer plezier beleven aan het spel.

Aanbevolen: