Hoe Maak Je Een Mooi Logo

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Mooi Logo
Hoe Maak Je Een Mooi Logo

Video: Hoe Maak Je Een Mooi Logo

Video: Hoe Maak Je Een Mooi Logo
Video: SanderHelpt #28 - Hoe maak je (gratis) een mooi logo? 2024, April
Anonim

Een herkenbaar en stijlvol logo is een garantie dat uw project of website onder andere opvalt, mensen het herkennen en het logo associëren met uw huisstijl. Een volumetrisch logo getekend in 3D in overeenstemming met alle stilistische kenmerken van uw project zal een uitstekend element worden van uw persoonlijke en professionele imago.

een volumineus logo wordt onderdeel van het imago van het bedrijf
een volumineus logo wordt onderdeel van het imago van het bedrijf

instructies:

Stap 1

Maak in Photoshop een nieuw bestand van 460x438 pixels. Vul het document met elke kleur met behulp van het gereedschap Vullen. Klik op de achtergrondlaag en selecteer de optie Overvloeiopties in het lagenpaneel. Selecteer in het geopende venster het tabblad Fradient Overlay en stel de gewenste kleurovergang in. Klik op OK om een mooie achtergrond voor uw logo te maken.

Stap 2

Selecteer nu de tekst (T) in de werkbalk en stel een willekeurig lettertype in met een vrij eenvoudige en stijlvolle textuur. Schrijf de combinatie van letters die u in het logo wilt weergeven en stel vervolgens de dekking in op 85%.

Stap 3

Open het gedeelte Overvloeiopties opnieuw en selecteer het tabblad Innerlijke schaduw. Stel de dekking in op 75% en open vervolgens het tabblad Innerlijke gloed en stel dezelfde dekkingsinstelling in. Pas het lineaire verloop op de letters op het tabblad Verloopoverlay aan en open vervolgens het tabblad Beroerte en stel de lijn in op 1 pixel wit, met de positie Buiten. Klik OK.

Stap 4

Nu je letter bijna klaar is, dupliceer je de letterlaag en verplaats je deze een beetje naar rechts en naar beneden, zodat de ene letter van achter de andere zichtbaar is. Verbind de hoekpunten van beide letters met witte lijnen met behulp van het lijngereedschap op de werkbalk. Daarna, Ctrl-klik op de voorste laag en druk op Alt, en klik vervolgens op de achterkant van de brief.

Stap 5

Selecteer de hele letter terwijl u de Shift-toets ingedrukt houdt en maak vervolgens een nieuwe laag tussen de twee lagen met de voor- en achterkant van de letter. Vul de selectie met een willekeurige kleur. Pas op een nieuwe laag alle effecten toe die u op de letterlagen hebt toegepast met de optie Laagstijl kopiëren > Laagstijl plakken. Nadat u de linkerkant van het logo hebt gemaakt, maakt u op dezelfde manier de rechterkant.

Stap 6

Nadat de 3D-letter klaar is, maakt u het logo af - teken een weerspiegeling van de letter. Schakel de achtergrondlaag uit en kopieer het tekengebied. Draai de letter verticaal met de optie Verticaal spiegelen in het menu Bewerken. Pas een 5px Gaussiaans vervagen toe op de reflectie.

Stap 7

Gebruik een mooie borstel om een ornament rond de letter en reflectie te schilderen. Maak het af met visuele effecten, voeg highlights toe met de juiste penselen en je logo is klaar.

Aanbevolen: