Hoe Herhaling Te Bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe Herhaling Te Bekijken
Hoe Herhaling Te Bekijken

Video: Hoe Herhaling Te Bekijken

Video: Hoe Herhaling Te Bekijken
Video: How to FIX REPLAY MODE in Fortnite Chapter 2 Season 6! 2024, Mei
Anonim

Het bekijken van een herhaling van een gemist of leuk tv-programma met een computer en internettoegang is veel gemakkelijker dan voorheen. Dit geldt voor alle tv-programma's die door de Russische televisie worden uitgezonden.

Hoe replay te bekijken
Hoe replay te bekijken

Het is nodig

  • - Internetverbinding;
  • - webbrowser.

instructies:

Stap 1

Start uw browser. Voer in de zoekbalk van uw browser de naam in van het tv-programma waarvan u de herhaling wilt bekijken. De officiële sites bevatten zeker de vermelding in de vorm van een bestand dat vanuit uw webbrowser kan worden bekeken.

Stap 2

Als je de officiële site niet hebt gevonden of niet het benodigde materiaal bevat, open dan de YouTube-bron en voer de naam in. Voor het gemak kunt u ook het uitgiftenummer, de aflevering, het seizoen, etc. toevoegen.

Stap 3

Als u bent geregistreerd op het sociale netwerk Vkontakte, wordt u lid van de officiële groep van het tv-programma, waarvan u de herhaling wilt bekijken. Als de groep van het open type is, zijn de video's beschikbaar voor elke gebruiker zonder een aanvraag voor lidmaatschap in te dienen.

Stap 4

Gebruik ook de videozoekfunctie op het sociale netwerk. Om dit te doen, voert u de naam van het tv-programma in de juiste regel in, het afleveringsnummer, het seizoen, enzovoort, drukt u op de toets enzovoort, drukt u op de Enter-toets en zoekt u de gewenste tussen de resultaten.

Stap 5

Download een speciaal video-opnameprogramma dat kan worden geconfigureerd om video op te nemen van elke bron terwijl u niet achter uw computer zit. Dit is het geval in gevallen waarin de uitzending online wordt uitgezonden en een herhaling niet snel wordt verwacht.

Stap 6

Als je het hele seizoen van het tv-programma of een paar van de afzonderlijke afleveringen ervan wilt zien, gebruik dan de zoekfunctie op de site https://rutracker.org/forum/index.php en download met een speciale torrent-client naar je computer.

Stap 7

Herhalingen van sommige hockey-, voetbal- en andere wedstrijden kunnen worden bekeken op hetzelfde sociale netwerk Vkontakte, op Facebook, na het openen van de officiële pagina van een van de teams die speelde en ook lid te worden van de overeenkomstige groep.

Stap 8

Bekijk de tv-programmagids - sommige programma's die 's avonds worden getoond, kunnen de volgende ochtend of in het weekend worden bekeken. Bekijk het releaseschema op de officiële website.

Aanbevolen: