Hoe U Bestanden Van Uw Computer Naar Schijf Kopieert

Inhoudsopgave:

Hoe U Bestanden Van Uw Computer Naar Schijf Kopieert
Hoe U Bestanden Van Uw Computer Naar Schijf Kopieert

Video: Hoe U Bestanden Van Uw Computer Naar Schijf Kopieert

Video: Hoe U Bestanden Van Uw Computer Naar Schijf Kopieert
Video: Bestanden kopiëren naar een USB stick op Windows 10 2024, Mei
Anonim

Compact discs zijn een handig middel om informatie op te slaan en over te dragen. Het kopiëren van bestanden vanaf een computer kan zowel met de standaardmogelijkheden van het besturingssysteem als met behulp van toepassingen van derden worden uitgevoerd.

Hoe u bestanden van uw computer naar schijf kopieert
Hoe u bestanden van uw computer naar schijf kopieert

instructies:

Stap 1

Plaats de schijf in het schijfstation van uw computer. Gebruik daarna Verkenner om de map te openen met de bestanden die u wilt kopiëren. Selecteer ze met de linkermuisknop, klik er vervolgens met de rechtermuisknop op, selecteer het menu-item "Verzenden" en selecteer het station waarin de schijf is geplaatst. U kunt ook met de rechtermuisknop op de geselecteerde bestanden klikken en het item "Kopiëren" selecteren, vervolgens de schijfmap openen met de verkenner en door met de rechtermuisknop te klikken "Plakken" selecteren.

Stap 2

Klik op de werkbalk van het Verkenner-venster met de schijfmap op de link "CD branden". Geef een naam op voor de schijf die moet worden gebrand en klik vervolgens op Volgende. Wacht tot het proces is voltooid. Wanneer de opname is voltooid, gaat de schijflade open - de schijf is opgenomen, u kunt deze verwijderen.

Stap 3

U kunt bestanden van uw computer naar schijf kopiëren met behulp van gespecialiseerde brandprogramma's (bijvoorbeeld Ahead Nero, Small CD-Writer, Ashampoo Burning Studio, enz.). Plaats een schijf in het station van uw computer, selecteer een van de opnametoepassingen en start deze.

Stap 4

Selecteer in het menu "Bestand" van het programma "Nieuw". Geef in de instellingen van het nieuwe project op dat de cd of dvd zal worden gebruikt voor het branden. Selecteer indien nodig een van de extra gegevenstypen voor de schijf die wordt gebrand.

Stap 5

Specificeer de opname-instellingen: multisessie of niet, opname of imitatie, gegevensvalidatie, opnamesnelheid. Stel indien nodig het bestandssysteemtype van de schijf, de naam en aanvullende instellingen in. Klik vervolgens op de knop "Maken".

Stap 6

Gebruik het geopende werkvenster van het programma om de benodigde bestanden naar het opnameproject te kopiëren. Gebruik hiervoor de bestandsbeheerder van de applicatie: selecteer het apparaat, de map en de bestanden die zijn voorbereid voor opname. Klik met de linkermuisknop op het gewenste bestand en sleep het zonder de knop los te laten in het project. Als u meerdere bestanden moet kopiëren, selecteert u ze en sleept u ze op dezelfde manier.

Stap 7

Klik daarna op de knop "Opnemen" in de programmawerkbalk. Controleer in het venster dat verschijnt de eerder opgegeven parameters en klik op de knop "Branden". Wacht tot het proces is voltooid.

Aanbevolen: