Hoe Mp3 Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe Mp3 Te Converteren
Hoe Mp3 Te Converteren

Video: Hoe Mp3 Te Converteren

Video: Hoe Mp3 Te Converteren
Video: How to convert Video to MP3 2024, Mei
Anonim

Soms heeft de muziek waarnaar we willen luisteren de verkeerde bestandsextensie die we nodig hebben. Dit geldt met name voor gebruikers van audiodiscs, waar muziek is opgenomen in volledig onbekende formaten. Er zijn veel audioformaten: van de meest bekende mp3, WAV, ogg tot volledig exotische mpp en Ape. En wij zouden deze muziek bijvoorbeeld graag in onze mp3-speler willen horen, maar niet elke mp3-speler heeft de mogelijkheid om cd's af te spelen (meer precies, dat kan helemaal niet). En ze kunnen niet allemaal de formaten reproduceren waarin muziek op onze computer is opgenomen. En dan is er een natuurlijke wens om het bestand naar een native MP3 te converteren.

Hoe mp3 te converteren
Hoe mp3 te converteren

Het is nodig

Eenvoudige cd-extractor

instructies:

Stap 1

Laten we eens kijken naar Easy Cd Extractor. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en is zeer geschikt voor mensen die geen ervaring hebben met het converteren van bestanden. Het volstaat om het programma te openen en alles wordt duidelijk. Er zijn slechts drie hoofdvensters: "audio-cd's pakken" (dit is opnemen van cd-schijven), audioformaten converteren en cd/dvd-maker (dit is audioschijven maken).

Stap 2

Het hele proces is heel duidelijk en duidelijk. Selecteer het gewenste bestand dat u wilt converteren, selecteer het formaat waarnaar u wilt converteren (hier kunt u de kwaliteit van het bestand dat wordt gemaakt specificeren) en kies waar u de nieuwe bestanden wilt opslaan. Je kunt een onbeperkt aantal bestanden tegelijk converteren en gemakkelijk thee gaan drinken met koekjes terwijl het programma alles voor je doet.

Aanbevolen: