Hoe Op Een Foto Te Schrijven In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe Op Een Foto Te Schrijven In Photoshop
Hoe Op Een Foto Te Schrijven In Photoshop

Video: Hoe Op Een Foto Te Schrijven In Photoshop

Video: Hoe Op Een Foto Te Schrijven In Photoshop
Video: Cara mengompres ukuran file gambar atau foto di Photoshop 2024, Mei
Anonim

Als je hebt geleerd om op een bitmapafbeelding te schrijven, kun je een ansichtkaart of foto prachtig ondertekenen ter herinnering. In dit geval kan het lettertype laconiek of artistiek worden toegepast, voor elke smaak. Dit is eenvoudig te doen met behulp van Photoshop (Adobe Photoshop).

Hoe op een foto te schrijven in Photoshop
Hoe op een foto te schrijven in Photoshop

Het is nodig

Adobe Photoshop-programma, willekeurige afbeelding

instructies:

Stap 1

Installeer Adobe Photoshop op uw computer en start het. Open de gewenste afbeelding.

Stap 2

Zoek in de werkbalk aan de linkerkant een gedrukte hoofdletter "T". Het is een zetgereedschap. Activeer het met een muisklik.

Stap 3

Selecteer op de afbeelding de plaats waar u wilt schrijven. Er verschijnt een knipperende cursor op het werkgebied. Schrijf met het toetsenbord.

Stap 4

Selecteer het tekstvak met de muis. Zoek de naam "Lettertypen" in het bovenste paneel. Selecteer in de vervolgkeuzelijst het lettertype dat het beste bij de gelegenheid past. Lettertypen die actief zijn, worden in het venster helderder gemarkeerd dan inactieve. Pas het lettertype toe en de tekst heeft de gewenste stijl. De tekst kan niet alleen horizontaal, maar ook verticaal worden geschreven. De oriëntatie moet op dezelfde plaats worden gekozen als het "T"-symbool. Bovendien kan de tekst op verschillende manieren worden vervormd. Selecteer de geschreven tekst met de muis. Selecteer de "T" onderstreept door een gebogen lijn in de bovenste regel van het hoofdvenster. In het menu dat verschijnt, ziet u de soorten tekstwijzigingen en naast het voorbeeldvenster. Probeer alle opties en beslis welke je moet kiezen.

Stap 5

Open het menu Teken in Venster. Hier kunt u de textuur van het lettertype en de grootte, helderheid en helling wijzigen.

Stap 6

Op een foto kan een grote hoeveelheid tekst worden geplaatst. Gebruik hiervoor hetzelfde gereedschap "T", druk vervolgens op de muisknop, maar klik niet, maar trek opzij zonder uw vinger van de toets te halen. Er wordt een alineavak gevormd waarin u tekst kunt typen. Het wordt begrensd door ankerpunten. Met hun hulp kunt u de grootte van de doos wijzigen.

Stap 7

De voltooide tekst kan worden versierd met markeringen, het volume wijzigen of een structuur krijgen. Dubbelklik hiervoor in het menu met lagen met de linkermuisknop op de "T"-laag. Breng in het menu dat wordt geopend de nodige wijzigingen aan.

Aanbevolen: