Hoe De Belasting Van RAM Te Verminderen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Belasting Van RAM Te Verminderen?
Hoe De Belasting Van RAM Te Verminderen?

Video: Hoe De Belasting Van RAM Te Verminderen?

Video: Hoe De Belasting Van RAM Te Verminderen?
Video: Десятизаходная резьба в два направления. 2024, Mei
Anonim

Het aanpassen van de bedrijfsmodi van RAM is een van de belangrijke elementen van computeroptimalisatie. Het wordt meestal gebruikt wanneer de reden voor een trage pc een gebrek aan RAM is.

Hoe de belasting van RAM te verminderen?
Hoe de belasting van RAM te verminderen?

Het is nodig

Geavanceerde systeemzorg

instructies:

Stap 1

Begin met het vergroten van uw virtuele geheugencapaciteit. Dit zal de belasting van de RAM-kaarten enigszins verminderen. Open de Eigenschappen van het menu Computer en selecteer Geavanceerde systeeminstellingen. Open nu het tabblad Geavanceerd en klik op de knop Opties in het menu Prestaties. Open het tabblad "Geavanceerd" en klik op de knop "Wijzigen".

Stap 2

Haal het vinkje weg bij "Paginabestandsgrootte automatisch selecteren". Markeer de systeemschijfpartitie en vink het vakje naast de optie "Specificeer grootte" aan. Voer de minimale en maximale grootte van het wisselbestand in. Klik op de knop "Instellen" en sluit dit venster.

Stap 3

Schakel nu onnodige services uit. Meer dan 10% van de constant actieve diensten wordt niet gebruikt door de meerderheid van de gebruikers. Open het configuratiescherm en ga naar het menu "Systeem en beveiliging". Open nu het submenu "Beheer" en ga naar het item "Diensten".

Stap 4

Selecteer met de rechtermuisknop de overbodige dienst en selecteer "Stop". Volg deze procedure voor alle services die u niet gebruikt, na het bekijken van de kolom Beschrijving. Wees uiterst voorzichtig. Als u een belangrijke service uitschakelt, kan het besturingssysteem defect raken.

Stap 5

Nu downloaden van de site www.iobit.com AdvancedSystemCare-hulpprogramma. Het helpt om uw computer te optimaliseren, maar in dit geval heeft u slechts één van zijn functies nodig. Start deze applicatie en open het menu Hulpprogramma's. Ga naar het item "RAM"

Stap 6

Klik op de knop Instellingen. Vink de vakjes aan naast alle items in het menu dat wordt geopend. Klik op de knop Toepassen. Klik nu op de knop Volgende en selecteer de optie Diepe reiniging in het vervolgkeuzemenu. Sluit dit hulpprogramma niet, maar laat het automatisch RAM opschonen.

Aanbevolen: