Hoe De Server Zichtbaar Te Maken In De Zoekopdracht

Inhoudsopgave:

Hoe De Server Zichtbaar Te Maken In De Zoekopdracht
Hoe De Server Zichtbaar Te Maken In De Zoekopdracht

Video: Hoe De Server Zichtbaar Te Maken In De Zoekopdracht

Video: Hoe De Server Zichtbaar Te Maken In De Zoekopdracht
Video: Home Assistant. Les 9.4 ADD-ON - Xiaomi Gateway 3, integratie in zigbee2mqtt 2024, April
Anonim

Het populaire Counter Stike-spel heeft een online modus, die wordt uitgevoerd met behulp van een kant-en-klare of zelfgemaakte server. Als je veel spelers op je server wilt hebben, maak deze dan doorzoekbaar.

Hoe de server zichtbaar te maken in de zoekopdracht
Hoe de server zichtbaar te maken in de zoekopdracht

Het is nodig

  • - toegang tot internet;
  • - statisch IP-adres.

instructies:

Stap 1

Zoek het configuratiebestand met de naam server.cfg. Open het met Kladblok en schrijf het volgende: // Master setmaster add setmaster add Schrijf na de woorden “add” de corresponderende IP-adressen op.

Stap 2

Als u problemen ondervindt bij het starten en weergeven van de Counter-Stike-spelserver in de zoekopdracht, controleer dan of u een patch met serverversie-updates moet installeren. Download indien nodig het benodigde materiaal van internet en installeer het programma nadat u het op virussen heeft gecontroleerd.

Stap 3

Let op of de vereiste attributen zijn geregistreerd in de eigenschappen van de snelkoppeling voor het starten van het spel. De tekst zou iets moeten bevatten dat lijkt op het volgende: -console + sv_lan 0 -game cstrike + maxplayers ** + kaart ** + poort ** + ip ** + exec listip.cfg -insecure. Vervang de sterretjes door de waarden die overeenkomen met die van u, pas de wijzigingen toe, start het systeem opnieuw op en probeer de server opnieuw te starten. Controleer of het wordt weergegeven in de zoekmachine.

Stap 4

Let op of het externe IP-adres is geregistreerd in de serverinstellingen. Deze fout kan worden aangegeven door de mogelijkheid om het spel via een lokaal netwerk te starten. Zorg ervoor dat u een statisch IP-adres gebruikt voor uw server, anders wordt het niet weergegeven in de zoekmachine. Het is ook behoorlijk onhandig, zelfs bij gebruik op een lokaal netwerk.

Stap 5

Als je geen gameserver kunt maken, ga dan naar de speciale forums die zijn gewijd aan het spel Counter-Strike. Vraag andere gebruikers met gameservers hoe ze de installatie hebben gedaan. Hetzelfde geldt voor het proces van het maken van een server voor andere games; voor de snelste resultaten van systeemafstemming moet u altijd de hulp inroepen van meer ervaren gebruikers. Probeer ook je computer zo min mogelijk uit te schakelen.

Aanbevolen: