Hoe De Poort Van De CS-server Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Poort Van De CS-server Te Achterhalen?
Hoe De Poort Van De CS-server Te Achterhalen?

Video: Hoe De Poort Van De CS-server Te Achterhalen?

Video: Hoe De Poort Van De CS-server Te Achterhalen?
Video: ОТКРЫЛИ СЕРВЕР В CS:GO 2012 ГОДА 2024, April
Anonim

Het Counter Strike-spel bevat veel extra verborgen functies die beschikbaar zijn voor de gemiddelde gebruiker als hij bekend is met de combinaties die in de console moeten worden ingevoerd.

Hoe de poort van de CS-server te achterhalen?
Hoe de poort van de CS-server te achterhalen?

Het is nodig

vaardigheden in het werken met de Windows-console

instructies:

Stap 1

Log in op het Counter Strike-spel op de server waarvan je de poort moet achterhalen. Minimaliseer het spel of druk gewoon op de Windows-toets. Selecteer in het menu Start dat verschijnt het hulpprogramma Uitvoeren en typ CMD in het kleine venster dat verschijnt. In dit geval zou u een Windows-console moeten hebben.

Stap 2

Voer netstat –b in in de console die verschijnt. Deze functie geeft de serverpoortinformatie weer tegenover de regel CS.exe. Houd er rekening mee dat deze reeks niet van toepassing is op alle versies van dit spel. In sommige gevallen kan de serverpoort ook worden bekeken in de informatie hierover aan de rechterkant.

Stap 3

Als je de poort van je eigen server wilt weten, kijk dan naar de gegevens helemaal bovenaan de console van deze game die je hebt geregistreerd bij het maken ervan. Het is het beste om deze gegevens in een apart bestand in een notitieblok te herschrijven, in de toekomst zal dit uw tijd verminderen om de informatie te vinden die u nodig hebt.

Stap 4

Gebruik ook een alternatieve methode, die is gebaseerd op de gegevens op het IP-adres van uw computer. Je kunt het vinden door naar het volgende adres te gaan: https://2ip.ru/. Kopieer of herschrijf het. Zoek de poortnaam op in de serverinstellingen en ga vervolgens naar de UDP-poortinstelling. Controleer uw IP-adresgegevens.

Stap 5

Als je niet weet hoe je je eigen servers moet maken in het Counter-Strike-spel, download dan een kant-en-klare server op internet of maak deze aan met behulp van speciale instructies. Een eigen server geeft je veel voordelen, je kunt zelf spelparameters, moeilijkheidsgraad enzovoort instellen. Je hebt ook toegang tot informatie over de spelers die je gameserver bezoeken, tot en met het IP-adres van zijn computer. Je hebt ook een functie om spelers te verbannen, wat ook erg handig is. Nadat je hebt geleerd hoe je onafhankelijk servers kunt ontwikkelen in Counter Strike, kun je ook configureren voor andere gebruikers van het netwerkspel.

Aanbevolen: