Hoe Een Megafon-modem Op Een Laptop Aan Te Sluiten

Hoe Een Megafon-modem Op Een Laptop Aan Te Sluiten
Hoe Een Megafon-modem Op Een Laptop Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Megafon-modem Op Een Laptop Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Megafon-modem Op Een Laptop Aan Te Sluiten
Video: ⚠️ Как Подключить 3G/4G Модем к Компьютеру? 2024, Mei
Anonim

Het internet is een integraal onderdeel geworden van het leven van een modern persoon. U kunt een modem gebruiken om toegang te krijgen tot internet vanaf een laptop buiten het kantoor of thuis. Het is niet moeilijk om een Megafon-modem op een laptop aan te sluiten, zelfs een beginner kan dit aan.

Hoe een Megafon-modem op een laptop aan te sluiten
Hoe een Megafon-modem op een laptop aan te sluiten

Megafon biedt zijn abonnees 3G- en 4G-modems aan - apparaten van verschillende generaties, die verschillen in transmissiesnelheid. Het belangrijkste voordeel van verbinding met internet via een modem is mobiliteit. Om te internetten via een usb-modem, moet je een simkaart kopen, een geschikt tarief kiezen en het apparaat op je computer aansluiten.

Om de modem op de laptop aan te sluiten, zet u deze aan, wacht u tot het besturingssysteem is geladen en steekt u het apparaat in de USB-connector. De computer begint automatisch met het installeren van de stuurprogramma's. Wanneer ze zijn geïnstalleerd, verschijnt er een inscriptie op het scherm, rechtsonder, om dit te melden.

Vervolgens moet u het programma "Internet-megafoon" installeren. In het "autorun"-venster dat op het display verschijnt, klikt u op het item AutoRun - de "Megafon Modem-installatiewizard" wordt geopend. Als het autorun-venster niet verschijnt, gaat u naar "mijn computer", u ziet "Megafon Modem CD-drive", klik op het pictogram en start daarmee de software-installatie. Selecteer de gewenste taal, plaats een vinkje in het vakje “Ik ga akkoord met de licentieovereenkomst”. Na deze eenvoudige manipulaties begint de installatie van het programma, dit duurt 5-10 minuten.

Nadat de installatie van het programma is voltooid, verschijnt er een pictogram met een megafoonpictogram op het bureaublad. Klik erop en start het programma. Om verbinding te maken met internet, drukt u op de knop "verbinden", het blauwe lampje op de modem moet gaan branden. Open de instellingen en selecteer de gewenste opties.

Bij verbinding met internet via een modem is de verbindingssnelheid niet erg hoog. Er is een trucje: je kunt de modem aan het raam hangen en op de laptop aansluiten met een USB-verlengkabel om het mobiele signaal beter op te vangen.

Aanbevolen: