Hoe Download Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe Download Te Activeren
Hoe Download Te Activeren

Video: Hoe Download Te Activeren

Video: Hoe Download Te Activeren
Video: HOE MOET JE EEN GAME OVERDOWNLOADEN OP PS4?? (Dutch) Tutorial PolatGaming 2024, Mei
Anonim

De map Downloads in De Sims 2 is voor het toevoegen van aangepaste inhoud, zoals vloer- en wandbekleding, meubels, kleding, planten, auto's of andere objecten gemaakt door gamers en 3D-simulators. Maar om de inhoud van de map Downloads in het spel te laten verschijnen, is het soms nodig om een reeks acties uit te voeren.

Hoe download te activeren
Hoe download te activeren

instructies:

Stap 1

Op welke lokale schijf de game ook is geïnstalleerd, sommige bronnen die nodig zijn om De Sims 2 goed te laten werken, bevinden zich in de map Mijn documenten. De app maakt ze automatisch aan. Ga naar de map C (of een andere schijf): / Mijn documenten / EA Games / De Sims 2 en zorg ervoor dat de game een map Downloads heeft gemaakt.

Stap 2

Als de map Downloads om de een of andere reden ontbreekt, maakt u deze zelf aan. Klik hiervoor met de rechtermuisknop ergens in de vrije ruimte van het De Sims 2-mapvenster, selecteer Nieuw in het vervolgkeuzemenu en selecteer Map in het submenu. Nadat de nieuwe map is gemaakt, hernoemt u deze naar Downloads en klikt u met de linkermuisknop ergens in het venster om de bewerkingsmodus voor de mapnaam te verlaten.

Stap 3

Plaats aangepaste inhoudsbestanden in de gemaakte map. Ze moeten de extensie.package hebben. De game herkent geen bestanden met een andere extensie, dus zet er niets extra's op. Als de gedownloade inhoud bestanden met verzamelingspictogrammen bevat, plaatst u deze in de map Verzamelingen / Pictogrammen. Start De Sims 2 op je gebruikelijke manier en wacht tot het downloaden is voltooid. Ga naar een willekeurige buurt en selecteer het item "Instellingen" op de menubalk in de linkerbenedenhoek van het programmavenster of druk op de F5-toets.

Stap 4

Voer de instellingen van de programma-interface in - een pictogram in de vorm van twee versnellingen. Zet in de categorie "Interface" in het veld "Aanvullende materialen in catalogi" de markering tegenover het item "Aan". In het volgende veld kun je optioneel de meldingsmodus instellen voor het gebruik van aangepaste inhoud door de game. Als je hier elke keer dat je het spel start informatie over wilt ontvangen, zet dan de markering tegenover de lijn "Aan" in het veld "Bericht over aanvullend materiaal", zo niet, respectievelijk "Uit". Start het spel opnieuw - De map Downloads is actief, aangepaste inhoud wordt weergegeven in mappen.

Aanbevolen: