Een Niet-geïnstalleerde Update Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Niet-geïnstalleerde Update Verwijderen
Een Niet-geïnstalleerde Update Verwijderen

Video: Een Niet-geïnstalleerde Update Verwijderen

Video: Een Niet-geïnstalleerde Update Verwijderen
Video: Прошивка ГУ и карт навигации авто Citroen C4 Picasso (G2) 2024, April
Anonim

Het komt vaak voor dat we de gedownloade software-updates om de een of andere reden niet installeren. Al die tijd worden ze op de harde schijf opgeslagen en nemen ze een bepaald deel ervan in beslag. Ook worden veel programma's voortdurend herinnerd aan kant-en-klare updates die we niet nodig hebben. In dat geval kunt u deze bestanden zelf verwijderen.

Een niet-geïnstalleerde update verwijderen
Een niet-geïnstalleerde update verwijderen

instructies:

Stap 1

Besteed aandacht aan de systeemmelding over het updateproces - meestal verschijnt er voordat u ze installeert een dialoogvenster waarin u verdere acties kunt kiezen. Ook ziet u bij het downloaden van updates voor het besturingssysteem het bijbehorende pictogram in de programmabalk op de achtergrond draaien, waar u kunt stoppen met downloaden door erop te dubbelklikken.

Stap 2

Open Mijn computer. Ga naar het lokale station waarop het besturingssysteem is geïnstalleerd en open vervolgens de map WINDOWS. Zorg er vervolgens voor dat u de namen op geen enkele manier door elkaar haalt - open SoftwareDistribution en vervolgens Download. Verwijder van de laatste alle bestaande bestanden en start uw computer opnieuw op. Windows kan u waarschuwen dat het verwijderen van deze bestanden de werking van het hele systeem kan beïnvloeden, klik op de knop "Doorgaan".

Stap 3

Als u in de toekomst geen updates voor uw besturingssysteem gaat installeren of dit handmatig wilt doen, opent u het "Configuratiescherm" vanuit het menu "Start". Open Beveiligingscentrum. Helemaal onderaan het venster dat wordt geopend, ziet u een lijst met drie items, open de laatste, die "Automatische update" wordt genoemd.

Stap 4

Selecteer de modus voor het downloaden en installeren van updates, hier kunt u ervoor kiezen om dit proces in te stellen op automatische uitvoering, het volledig uit te schakelen, de gebruiker op de hoogte te stellen van beschikbare updates, maar deze niet te downloaden of te installeren. U kunt daar ook andere parameters configureren.

Stap 5

Als u naast het besturingssysteem over bijgewerkte software beschikt, selecteert u tijdens de installatie de downloadmodus voor updates, als een dergelijk item in de oorspronkelijke instellingen aanwezig is. U kunt de modus ook wijzigen door de programma-instellingen te openen; vaak wordt daar ook het pad naar de map met de gedownloade programma-updates aangegeven.

Aanbevolen: