Hoe Directe X Direct Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Directe X Direct Te Verwijderen
Hoe Directe X Direct Te Verwijderen

Video: Hoe Directe X Direct Te Verwijderen

Video: Hoe Directe X Direct Te Verwijderen
Video: Skyline R34 купе за 12 млн рублей! Бывший Скай Аркадия Цареградцева 2024, Mei
Anonim

Om 3D-games te kunnen spelen, moet DirectX op de computer zijn geïnstalleerd. Games werken gewoon niet zonder. Maar soms moet u een onderdeel verwijderen om het opnieuw te installeren. Hoewel DirectX dit zelf niet vereist, gebeurt het wel. Je start bijvoorbeeld een game en je krijgt een melding over de afwezigheid van DirectX. Maar wanneer u een onderdeel installeert, schrijft het programma dat het al is geïnstalleerd en niet hoeft te worden bijgewerkt.

Hoe directe x direct te verwijderen
Hoe directe x direct te verwijderen

Het is nodig

  • - Computer met Windows-besturingssysteem;
  • - verwijderprogramma DirectX Eradicator;
  • - DirectX Happy Uninstall-programma.

instructies:

Stap 1

De eerste methode om DirectX te verwijderen is geschikt voor eigenaren van computers met Windows XP. We zullen het hebben over het verwijderen van de zogenaamde DirectX 10 of 11. Feit is dat dit besturingssysteem niet officieel wordt ondersteund door 10, laat staan 11. Maar desondanks staat het netwerk er vol mee. En als u dergelijke DirectX op Windows XP hebt gedownload en geïnstalleerd en merkt dat de games niet goed meer werken of helemaal niet starten, moet u deze verwijderen.

Stap 2

Dergelijke DirectX wordt geïnstalleerd als een gewoon programma. Dienovereenkomstig kan het ook worden verwijderd. Klik op "Start" en selecteer vervolgens "Alle programma's". Vind DirectX en selecteer Installatie ongedaan maken. Als er geen verwijderprogramma in de programma's zit, dan is een andere methode geschikt voor u. Open het Configuratiescherm en selecteer Programma's toevoegen of verwijderen. Zoek daar DirectX en verwijder het.

Stap 3

Met de volgende methode kunt u DirectX volledig verwijderen, ongeacht de versie en het besturingssysteem. Download het speciale DirectX Eradicator-verwijderprogramma van internet. Het vereist geen installatie, het wordt gedownload in het archief. Pak het archief uit en open het dxerad. Daarna verschijnt een waarschuwing dat het verwijderen van het onderdeel kan leiden tot een onstabiele werking van het besturingssysteem. Klik in het waarschuwingsvenster op Ja. DirectX wordt verwijderd.

Stap 4

Een ander programma dat u kunt gebruiken om DirectX te verwijderen, heet DirectX Happy Uninstall. Zoek het op internet en download het. Dit programma vereist installatie. Installeer het en voer het uit. Selecteer het onderdeel Verwijderen in het hoofdmenu. Klik vervolgens in het rechtervenster ook op de regel Verwijderen. Wacht tot het proces is voltooid. Ga akkoord om uw computer opnieuw op te starten. Na het opnieuw opstarten wordt DirectX volledig van de harde schijf verwijderd.

Aanbevolen: