Hoe U Dunner Kunt Worden In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe U Dunner Kunt Worden In Photoshop
Hoe U Dunner Kunt Worden In Photoshop

Video: Hoe U Dunner Kunt Worden In Photoshop

Video: Hoe U Dunner Kunt Worden In Photoshop
Video: Dingen weghalen met Inhoud Behouden (Photoshop) 2024, Mei
Anonim

Het filter Uitvloeien is een van de handigste Photoshop-tools voor gratis vervorming van een afbeelding. Met dit filter kun je niet alleen details krijgen voor het maken van een surrealistische collage, maar ook de figuur op de foto slanker maken.

Hoe u dunner kunt worden in Photoshop
Hoe u dunner kunt worden in Photoshop

Het is nodig

  • - Photoshop-programma;
  • - de foto.

instructies:

Stap 1

Gebruik de optie Openen van het menu Bestand om de foto in een grafische editor te openen. Ontgrendel een foto die is gemaakt op een monochrome achtergrond zonder textuur, ruis en gearceerde gebieden in de buurt van de vorm die u gaat corrigeren met de optie Laag van achtergrond van de groep Nieuw van het menu Laag.

Stap 2

Een foto met een complexere achtergrond vereist een andere voorbereiding. Gebruik de Lasso-tool om de vorm met een beetje achtergrond te selecteren. Gebruik de optie Laag via kopiëren in de groep Nieuw om de selectie naar een nieuwe laag te kopiëren. Wanneer u een afbeelding vervormt met de filtergereedschappen Uitvloeien, kunnen delen van de achtergrond die dicht bij degene waarmee u werkt, worden gewijzigd. Nadat het werk is voltooid, herstelt u ze van de originele foto.

Stap 3

Gebruik de optie Uitvloeien van het menu Filter, open het filtervenster en vink het selectievakje Mesh weergeven aan. Met het raster dat verschijnt, kunt u de voortgang van de transformatie volgen.

Stap 4

Schakel de Pucker Tool in en gebruik deze om te werken aan de details van de vorm die u wilt verkleinen. Om dit te doen, past u de grootte van de borstel van het gereedschap aan zodat deze overeenkomt met de breedte van het gewijzigde deel van het lichaam. Pixels die door het penseel worden beïnvloed, worden naar het midden verplaatst, gemarkeerd met een kruis.

Stap 5

De waarde van de parameter Penseeldichtheid bepaalt de mate van verplaatsing van afbeeldingsdetails die zich op verschillende afstanden van het midden van het penseel bevinden. Bij de maximale waarde van deze parameter heeft de tool hetzelfde effect op alle pixels die onder het penseel vallen. Als u de penseeldichtheid instelt op een kleine waarde, wordt de verandering in de afbeelding rond de randen van het penseel verminderd.

Stap 6

De parameter Borsteldruk regelt de snelheid waarmee het beeld verandert. Geef deze parameter een kleine waarde om het transformatieproces te kunnen volgen. Plaats het midden van het penseel op het geselecteerde deel van de vorm, houd de linkermuisknop ingedrukt en wacht op de gewenste mate van verandering in de afbeelding.

Stap 7

Om de vorm te verkleinen, hebt u mogelijk de Forward Warp Tool nodig, die de pixels die door het penseel worden beïnvloed, in de richting van zijn beweging verschuift. De instellingen voor deze tool zijn vergelijkbaar met die voor de Pucker Tool. Pas het formaat van de Forward Warp Tool aan tot de lengte van het segment dat u wilt verplaatsen, plaats het midden van het penseel op de rand van de vorm en verplaats de afbeelding.

Stap 8

Schakel de zichtbaarheid van het raster uit. Als in een van de delen van de foto de correctie buitensporig bleek te zijn, herstel dan de oorspronkelijke weergave van dit fragment met behulp van de Reconstruct Tool.

Stap 9

Om de achtergrond rond de vorm te herstellen, maakt u een masker op de laag waarop het filter is toegepast door op de knop Laagmasker toevoegen te klikken. Verwijder de beschadigde achtergrond door deze met zwart op het masker te schilderen met behulp van het penseel.

Stap 10

Dupliceer de laag met de originele afbeelding met behulp van de optie Laag dupliceren van het menu Laag en maskeer daarop de fragmenten van de vorm die van onder de laag met de "dunnere" afbeelding verschenen. Dit kan gedaan worden met de Clone Stamp Tool.

Stap 11

Gebruik de optie Opslaan als in het menu Bestand om de bewerkte foto op te slaan in een jpg-bestand.

Aanbevolen: