Hoe Ouder Worden In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe Ouder Worden In Photoshop
Hoe Ouder Worden In Photoshop

Video: Hoe Ouder Worden In Photoshop

Video: Hoe Ouder Worden In Photoshop
Video: HOE WERKT PHOTOSHOP?! (1/2) 2024, Mei
Anonim

Iedereen heeft zijn eigen persoonlijke foto's: verjaardagen, wandelingen met een geliefde, ontmoetingen met klasgenoten. De meeste foto's zijn waarschijnlijk al saai, daarom houdt de persoon zo veel van nieuwe foto's. Een nieuwe foto kan niet alleen gemaakt worden op een ontmoeting met vrienden of kennissen, een nieuwe foto kan ook thuis gemaakt worden. Geef uw foto's een vleugje oudheid en de perceptie van fotografie zal volledig nieuw zijn.

Hoe ouder worden in Photoshop
Hoe ouder worden in Photoshop

Noodzakelijk

Adobe Photoshop-software

instructies:

Stap 1

Om het oudheid te geven, heb je een bepaalde foto nodig. Het is natuurlijk onwaarschijnlijk dat een foto van uw buitenlandse auto of een nieuwe aankoop werkt, kies foto's met oude objecten of objecten die geen karakteristieke tijdelijke schaduw hebben. Foto's van wandelingen in de natuur kunnen geweldig zijn. Gebruik geen foto's waarop het effect van een fotoflits duidelijk zichtbaar is, niet iedereen had 100 jaar geleden zulke technieken.

Stap 2

Open Photoshop, upload een afbeelding. Om het sepia-effect te simuleren, klikt u op het menu Laag, vervolgens op Aanpassingslaag en vervolgens op Kleurtoon / Verzadiging. Vink in het geopende venster het item Inkleuren aan, stel de tintwaarde in op 40 en de verzadigingswaarde op 25.

Stap 3

Om twee lagen samen te voegen, gebruikt u de sneltoets Shift + alt="Afbeelding" + Ctrl + E of klikt u op het menu Lagen en kiest u Zichtbaar samenvoegen.

Stap 4

Klik op het menu Filter, vervolgens op Vervagen en vervolgens op Gaussiaans vervagen. Selecteer in het geopende venster een waarde, experimenteer en vergeet niet op de knop Voorbeeld te klikken. Klik op het menu Lagen en vervolgens op Overvloeimodus en kies Overlay.

Stap 5

Maak een nieuwe laag (Shift + Ctrl + N). Vul de nieuwe laag met zwart (Fill of Fill). Druk op Shift + F5 en selecteer vervolgens Zwart. Stel de overvloeimodus in op Normaal en de dekking op 100 procent.

Stap 6

Teken een ellips. Strek het uit van de rechterbovenhoek tot helemaal onderaan. Een laagmasker maken: houd de Alt-knop ingedrukt en klik vervolgens op de knop Masker toevoegen in het lagenpaneel. Om de overgang te verzachten, klikt u op het menu Filters, vervolgens op Vervagen en vervolgens op Gaussiaans vervagen. Selecteer een waarde in het bereik van 20-200 eenheden.

Stap 7

Voeg "ruis" toe aan uw foto. Maak een nieuwe laag (Shift + Ctrl + N) en druk vervolgens op Shift + F5. Klik op het menu Filter, selecteer Ruis en vervolgens Ruis toevoegen. De beste waarde zou 150% - 160% zijn.

Stap 8

Selecteer in het deelvenster Lagen de optie Mengmodus en vervolgens Zacht licht. De optimale waarde is de dekking die is ingesteld op 30% -40%.

Stap 9

Maak een nieuwe laag en vul deze met zwart (Shift + F5). Klik op het menu Filters, selecteer Textuur en vervolgens Korrel. Stel de waarde in van 70% tot 80%.

Stap 10

Herstel de zichtbaarheid van de foto door op Mengmodus te drukken in het deelvenster Lagen, selecteer Scherm. Om het contrast te verlagen, klikt u op het menu Niveaus, vervolgens op Nieuwe aanpassingslaag en selecteert u Uitvoerniveaus (30 en 235).

Stap 11

Zoek in het deelvenster Lagen de tweede laag, selecteer Tint / Verzadiging, kies een dekkingswaarde, probeer deze in te stellen tussen 70% en 80%. De foto is klaar.

Aanbevolen: