Hoe Kaspersky In Het Register Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Kaspersky In Het Register Te Verwijderen
Hoe Kaspersky In Het Register Te Verwijderen

Video: Hoe Kaspersky In Het Register Te Verwijderen

Video: How to uninstall kaspersky - Windows 10 2022, November
Anonim

Kaspersky Anti-Virus biedt de computergebruiker niet alleen krachtige bescherming voor zijn systeem, maar ook een groot aantal problemen die vaak worden geassocieerd met een trage systeemwerking of de gewenste herinstallatie van de antivirus.

Stel dat u Kaspersky wilt verwijderen en een ander antivirusprogramma wilt installeren, maar het alleen verwijderen ervan is niet voldoende. Kaspersky is geregistreerd in het register en staat niet toe dat de nieuwe antivirus stabiel werkt. In dit artikel zullen we bekijken hoe u het programma volledig kunt verwijderen, zodat het de werking van andere antivirusservices en -programma's niet verstoort.

Hoe Kaspersky in het register te verwijderen
Hoe Kaspersky in het register te verwijderen

Het is nodig

Kaspersky Anti-Virus, Register, Uninstall Tool

instructies:

Stap 1

Open "Start" en ga naar "Configuratiescherm". Selecteer het gedeelte 'Programma's toevoegen of verwijderen'. Zoek Kaspersky Anti-Virus in de lijst met programma's en klik op "Verwijderen". U krijgt drie opties te zien: bewerken, herstellen en verwijderen. Kies de derde.

Stap 2

De-installatie is de eerste stap naar het verwijderen van de antivirus van uw computer. Ga daarna weer naar "Start" en selecteer "Zoeken". Voer trefwoorden in - "kaspersky", "kav" en probeer ze te vinden. Verwijder alle resterende bestanden die handmatig zijn gevonden.

Stap 3

En tot slot is het tijd om alle vermeldingen over Kaspersky uit het register te verwijderen. Dit zal ook handmatig moeten gebeuren. Ga naar Start> Uitvoeren en typ regedit. De Register-editor wordt geopend. Zorg ervoor dat u de benodigde systeembestanden niet verwijdert.

Stap 4

Klik op het tabblad Bewerken> Zoeken in de Register-editor en voer dezelfde zoekwoorden in die u hebt gebruikt bij het zoeken op de harde schijf. Verwijder elke gevonden regel en druk vervolgens op "F3" (Volgende zoeken). Reinig het register van vermeldingen over Kaspersky Anti-Virus totdat de zoekopdracht u laat weten dat er geen objecten meer zijn.

Stap 5

Als u niet al deze acties handmatig wilt uitvoeren, installeer dan een verwijderingsprogramma (bijvoorbeeld de Uninstall Tool), dat, naast de gebruikelijke verwijdering van het programma, de vermeldingen erover in het systeemregister verwijdert.

Populair per onderwerp