De Bas Aanpassen Op Uw Computer

Inhoudsopgave:

De Bas Aanpassen Op Uw Computer
De Bas Aanpassen Op Uw Computer

Video: De Bas Aanpassen Op Uw Computer

Video: De Bas Aanpassen Op Uw Computer
Video: Windows sneltoetsen | 👉 Sneller en handiger werken met het toetsenbord (easy!) 2024, April
Anonim

Met behulp van de software kunt u verschillende geluidsinstellingen configureren voor de apparatuur die op uw computer is aangesloten. De instelling kan zowel op stuurprogrammaniveau worden gedaan als op het niveau van het programma dat wordt gebruikt om bestanden af te spelen. Hierdoor kunt u het meest effectieve en rijke geluid bereiken.

De bas aanpassen op uw computer
De bas aanpassen op uw computer

instructies:

Stap 1

Om de bas in standaard Windows Media Player aan te passen, moet u de SRS WOW-optie inschakelen. Open het spelervenster met behulp van de snelkoppeling op de taakbalk of het menu "Start" - "Alle programma's" - "Windows Media Player".

Stap 2

Schakel over naar de modus van de huidige afspeellijst door op het bijbehorende pictogram "Overschakelen naar de huidige lijst" in de rechterbenedenhoek van het programma te klikken.

Stap 3

Klik met de rechtermuisknop op een leeg gebied in de buurt van het afspeelbedieningspaneel. Selecteer het menu "Extra functies" - SRS WOW.

Stap 4

Klik op de knop "Inschakelen". Voor betere basprestaties past u de TruBass-schuifregelaar aan om de instelling te vinden die het beste werkt voor uw geluidssysteem.

Stap 5

Als u een andere speler gebruikt om het basgeluid aan te passen, volstaat het om de equalizer dienovereenkomstig aan te passen, die standaard wordt weergegeven in het hoofdvenster van elk programma. Veel moderne toepassingen voor het afspelen van muziek hebben ingebouwde add-ons, waaronder die voor basgeluiden.

Stap 6

Voor systeembrede basafstemming moet u de instellingen van het stuurprogramma van de geluidskaart wijzigen met behulp van het hulpprogramma dat bij het apparaat is geleverd. Als je een Realtek-audioadapter gebruikt, kun je de instellingen aanpassen in de Realtek HD Audio-app. Voor SoundMAX-kaarten is een hulpprogramma met dezelfde naam geïnstalleerd. Gebruik voor VIA-apparaten het VIA HD Audio Deck. Als er een geluidskaart van een andere fabrikant in de computer is geïnstalleerd, wordt de aanpassing op dezelfde manier gedaan door de equalizerparameters in het bedieningspaneel op lagere frequenties in te stellen.

Aanbevolen: