Hoe Maak Je Een Val Voor Mobs En Griffers In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Val Voor Mobs En Griffers In Minecraft
Hoe Maak Je Een Val Voor Mobs En Griffers In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Val Voor Mobs En Griffers In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Val Voor Mobs En Griffers In Minecraft
Video: Hoe maak je een WERKENDE LASER in MINECRAFT?? - Command block tutorial 2024, Mei
Anonim

In Minecraft kunnen kwaadaardige rovers en mobs de speler en zijn eigendommen aanvallen. Om jezelf tegen hen te beschermen, moet je vallen bouwen. Ze zijn vrij eenvoudig en complex. Om het spelen gemakkelijker te maken, moeten alle fans van reizen door de kubuswereld weten hoe ze een val kunnen maken in Minecraft.

Hoe maak je een val in minecraft
Hoe maak je een val in minecraft

Waarom zijn vallen nodig in Minecraft?

Vallen verschillen niet alleen in de materialen waaruit ze zijn gemaakt, maar ook in hun doel. Sommigen van hen zijn nodig om te beschermen tegen kwaadaardige monsters, anderen - om griffers te vangen.

Als monsters proberen het leven van de speler binnen te dringen en zijn gezondheid schaden, dan willen griffers het eigendom van minecrafters vernietigen, middelen stelen en de spelers op alle mogelijke manieren krijgen.

Hoe maak je verschillende vallen in Minecraft

Om een val in Minecraft te maken, moet je beslissen voor welk doel het nodig is. Je kunt mobs op bijna elke manier vangen, maar voor sluwe rovers zijn complexere apparaten nodig.

De meest populaire manier om vijanden te vangen in Minecraft zijn mijnen. Als je erop stapt, exploderen mobs en griffers en veroorzaken ze geen problemen meer voor de speler.

Om een gewone mijn te maken, moet je een gat in twee blokken diep graven en een dynamietstok op de bodem leggen en deze met een ander blok bedekken. Om de val te laten werken, moet u deze afdekken met een drukplaat. Als iemand op zo'n mijn stapt, ontstaat er een explosie.

Een lastige val van een griffer is een watermijn. Het heeft ook een put nodig die gevuld is met één blok water. Het dynamiet en de drukplaat moeten bovenop worden geïnstalleerd. De val in Minecraft is klaar.

Dit soort mijnen kan alleen op zand worden gebouwd. Hun duidelijke nadeel is dat ze goed zichtbaar zijn voor andere spelers.

Je kunt ook een beerput bouwen in Minecraft. Om dit te doen, moet een put worden gemaakt van zes blokken diep met zijden van vier bij vier. Het is noodzakelijk om dynamiet op de bodem van de put te installeren, het vervolgens te vullen met los materiaal en drukplaten te installeren. Om te voorkomen dat bulkmaterialen tijdens de bouw in de put vallen, moet u er nog een laag dynamiet onder leggen. De explosieven van bovenaf zijn nodig om het zand of grind en de bodem te ondermijnen - zodat de menigte of griffer die in de val viel, werd opgeblazen.

Omdat griffers erg snel rennen en nauwelijks in vrij veel voorkomende vallen vallen, is het mogelijk om de drukplaat op enige afstand van het dynamiet te plaatsen.

Om zo'n val in Minecraft te maken, moet je een gat graven waarin een redstone-draad zit die de ontsteker en explosieven verbindt.

Naast mijnen kunnen er in Minecraft ook andere vallen worden gebouwd. Een zeer goede versie van een val kan komen van deuren en een drukplaat. Om dit te doen, is het noodzakelijk om de deuren rond de randen van de plaat te plaatsen in de vorm van een swastika. Je kunt de val verbergen door een rode bakstenen gang te organiseren. Wanneer een griffer in zo'n apparaat stapt, zal hij daar niet meer uit kunnen komen, omdat de deuren dan sluiten.

Voor mobs kun je nog een interessante valstrik bouwen. Het is noodzakelijk om een kruisachtig gat van twee blokken diep te graven. Een rode steen moet in het midden worden geplaatst en vier zuigers langs de randen. Er moet een hek op elke zuiger worden geplaatst, op de rode steen - elk massief blok en drukplaat. Als je op deze manier een val in Minecraft maakt, zal het hek de zuigers omhoog brengen wanneer het de drukplaat raakt en is het onmogelijk om daar weg te komen.

Aanbevolen: