Hoe Liedjes Te Downloaden Voor Guitar Hero 3

Inhoudsopgave:

Hoe Liedjes Te Downloaden Voor Guitar Hero 3
Hoe Liedjes Te Downloaden Voor Guitar Hero 3

Video: Hoe Liedjes Te Downloaden Voor Guitar Hero 3

Video: Hoe Liedjes Te Downloaden Voor Guitar Hero 3
Video: How to Install Guitar Hero 3 on PC with all DLC Songs 2024, Mei
Anonim

Guitar Hero 3 is een multifunctionele gitaarsimulator. Naast de standaardnummers die standaard in de applicatie worden aangeboden, kun je ook je eigen melodieën toevoegen. Om dit te doen, moet u een speciale melodiedecoder gebruiken.

Hoe liedjes te downloaden voor Guitar Hero 3
Hoe liedjes te downloaden voor Guitar Hero 3

instructies:

Stap 1

Om je eigen melodieën te installeren, heb je een gespecialiseerd editorhulpprogramma GH3 PC Editor nodig. Download dit programma van internet en pak het uit in een willekeurige map op uw computer. Download ook de Lame-audiodecoder in Lame.exe-indeling en het hulpprogramma MP3Info.

Stap 2

Kopieer de resulterende Lame.exe en MP3Info naar de uitgepakte GH3 PC Editor-map. Voer vervolgens het programma uit met behulp van het bestand songlist_editor.exe.

Stap 3

Selecteer in het venster dat verschijnt Bestand - Openen. Het programma opent automatisch de map waar je Guitar Hero zich bevindt. Als dit niet het geval is, geeft u het pad naar het programma op. Het bevindt zich meestal in de map C: - Program Files - Aspyr - Guitar Hero III op uw computer. Klik op Ok en wacht tot de lijst met beschikbare nummers is bijgewerkt.

Stap 4

Klik op de knop Nummer invoegen in de linkerbenedenhoek van het programmavenster en geef vervolgens de naam van het toekomstige nummer op. Voer in het veld Gitaartrack uw melodie in, waarbij u het pad naar het bestand in mp3-indeling aangeeft. Doe hetzelfde voor zang en ritme. Specificeer ook het pad naar het midi-bestand van het nummer in het programmavenster.

Stap 5

Voer de naam van de artiest in het veld Artiest in. Voer de echte naam van het nummer in het veld Nummernaam in. Nadat alle instellingen zijn voltooid, klikt u op OK en wacht u tot het einde van de opslagprocedure. Na voltooiing ziet u de toegevoegde melodie in de algemene lijst met nummers.

Stap 6

Ga naar het tabblad Setlist bewerken - Bonusnummers. Druk in de rij Nummers per niveau eenmaal op de pijl omhoog om het aantal nummers dat in het programma wordt gebruikt te verhogen. Selecteer aan het einde van de lijst die verschijnt de naam van je toegevoegde nummer.

Stap 7

Ga naar de sectie Song, selecteer de toegevoegde melodie opnieuw en klik op OK. Selecteer Bestand - Opslaan om het resultaat op te slaan.

Stap 8

Open het spel en ga naar het menu Opties - Cheats. Dubbelklik op de groene knop in het spelvenster en ga dan naar het gedeelte QuickPlay - Bonusnummers. Aan het einde van deze lijst ziet u het nummer dat u zojuist hebt toegevoegd, dat beschikbaar zal zijn voor studie.

Aanbevolen: