Moet Je Een Netbook Kopen?

Inhoudsopgave:

Moet Je Een Netbook Kopen?
Moet Je Een Netbook Kopen?

Video: Moet Je Een Netbook Kopen?

Video: Moet Je Een Netbook Kopen?
Video: Laptop Kopen? Hier moet je op letten! | Koopadvies 2024, Mei
Anonim

Het woord "netbook" vertaalt zich letterlijk als "netwerkboek". Het verleidelijke idee om een lichtgewicht, compacte en goedkope laptop te kopen is altijd al interessant geweest voor gebruikers. Dit is precies wat de fabrikanten gebruikten in hun marketingcampagnes. Onder de naam "netbook" werd voor weinig geld een "volwaardige laptop" aangeboden. Overweeg de voor- en nadelen van dit apparaat.

Moet je een netbook kopen?
Moet je een netbook kopen?

instructies:

Stap 1

Netbooks zijn zeer compact, lichtgewicht en hebben een lange batterijduur. Maar het is de moeite waard eraan te denken dat het "netwerkboek" voor de meeste taken een verplichte internetverbinding vereist. Zelfs die welke elke budgetlaptop gemakkelijk autonoom aankan.

Lokale bewerking van grote teksten is bijvoorbeeld een uitdaging voor netbooks. Ze waren immers oorspronkelijk niet bedoeld om autonoom te opereren. De verwachting was dat gebruikers met de ontwikkeling van cloudtechnologieën helemaal geen lokale testeditor of een andere stand-alone applicatie nodig zouden hebben.

Stap 2

Het tijdperk van netbooks eindigde gewoon. Het woord 'netbook' wordt geassocieerd met iets traags dat een constante verbinding met internet vereist. Klassieke netbooks zie je dus nog nauwelijks in de winkel.

Beeld
Beeld

Stap 3

Netbooks zijn vervangen door transformatoren, die een tablet en een laptop combineren, en compacte ultrabooks. In tegenstelling tot hun "netwerk"-tegenhangers, kunnen ze vrijwel elke taak zonder internetverbinding aan. Dus vandaag kun je een netbook alleen uit spaargeld kopen. Qua prijs presteert dit toestel nog steeds beter dan ultrabooks en transformatoren.

Aanbevolen: