3 Manieren Om De Toegang Tot Mail Te Herstellen Mail.ru

Inhoudsopgave:

3 Manieren Om De Toegang Tot Mail Te Herstellen Mail.ru
3 Manieren Om De Toegang Tot Mail Te Herstellen Mail.ru

Video: 3 Manieren Om De Toegang Tot Mail Te Herstellen Mail.ru

Video: 3 Manieren Om De Toegang Tot Mail Te Herstellen Mail.ru
Video: Как удалить go.mail.ru c Google Chrome (Новый способ) 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig speelt e-mail een belangrijke rol in het menselijk leven. Het verlies van de code (wachtwoord) voor toegang tot hun e-mail kan voor velen een grote tragedie zijn, omdat de gegevens die in de mailbox worden opgeslagen van grote waarde kunnen zijn. Daarom is het herstellen van de toegang tot e-mail voor veel mensen een prioriteit.

3 manieren om de toegang tot mail te herstellen mail.ru
3 manieren om de toegang tot mail te herstellen mail.ru

instructies:

Stap 1

Laten we beginnen met de standaardmethode, die de eenvoudigste en meest begrijpelijke is, om de toegang tot e-mail te herstellen. Laten we om te beginnen letten op het feit dat u de toegang tot e-mail kunt herstellen door op de link "Wachtwoord herinneren" linksonder te klikken, erop te klikken en naar de pagina voor het herstellen van toegang te gaan. Nadat u naar de pagina voor het herstellen van de toegang tot e-mail bent gegaan, stuurt het systeem een "herstelwachtwoord" naar het telefoonnummer dat aan de mailbox was gekoppeld. Maar eerst moet u bevestigen dat u een echte gebruiker bent, geen robot. Voer hiervoor de gepresenteerde code in de afbeelding in het veld in en klik op "Code ontvangen per sms". Vervolgens wordt het venster "Voer de code in" geopend en voeren we in het vereiste veld de "Bevestigingscode" in die via sms naar het telefoonnummer is gekomen. Vervolgens maken we een nieuw wachtwoord aan, bevestigen deze en klikken op "Inloggen".

Beeld
Beeld

Stap 2

Om e-mail te herstellen met behulp van de tweede methode, moet u enkele details uit het leven van e-mail onthouden. Het gebeurt zo dat de toegang tot e-mailherstel wordt geblokkeerd door een verloren telefoonnummer dat aan de mailbox was gekoppeld. Daarom zult u een ander herstelsysteem moeten gebruiken. Eerst moet je terug naar het allereerste begin. We volgen de link "Wachtwoord herinneren" en zien in de rechter benedenhoek, onderstreept door een stippellijn "Ik heb geen toegang tot het opgegeven telefoonnummer", klik en volg de link. Nu moet u alle velden die beschikbaar zijn op deze pagina invullen en op verzenden klikken. Dan wachten we op een reactie van de supportservice.

Beeld
Beeld

Stap 3

In het geval dat alle gepresenteerde methoden niet geschikt zijn, blijft het alleen om een andere e-mail te gebruiken en rechtstreeks een brief te schrijven aan de ondersteuningsdienst van het bedrijf mail.ru, met het verzoek om de toegang tot een specifieke e-mail te herstellen en leg uit dat alle gepresenteerde methoden om de toegang tot de mailbox te herstellen niet geschikt zijn …

Aanbevolen: