Hoe Games Te Versnellen

Inhoudsopgave:

Hoe Games Te Versnellen
Hoe Games Te Versnellen

Video: Hoe Games Te Versnellen

Video: Hoe Games Te Versnellen
Video: Spelbagage - Een spel maken 2024, Mei
Anonim

Het komt voor dat de computer niet de kracht heeft om deze of gene speltoepassing, rijk aan grafische en multimedia-elementen, te ondersteunen. Bijna elke liefhebber van computerspellen heeft met zo'n probleem te maken gehad. Wat te doen in een dergelijke situatie, kiest elke gebruiker voor zichzelf. Iemand besluit zijn pc te reviseren. Anderen proberen de bronnen van hun computer door de haak of door de boef te gebruiken. Weer anderen vernederen zichzelf door "lichter" speelgoed te kiezen. Maar weinig mensen weten dat je met de juiste Windows-instellingen de prestaties van je computer aanzienlijk kunt verbeteren met game-applicaties. Hier zijn een paar tips.

Hoe games te versnellen
Hoe games te versnellen

instructies:

Stap 1

De eerste manier is Game XP. Deze softwaretool is ontwikkeld door Theorica Software. Met Game XP kun je snel verschillende problemen tegelijk oplossen: schakel onnodige Windows-processen en -services uit, pas het cachegeheugen aan, verbeter de instellingen van de videokaart en optimaliseer andere componenten van het besturingssysteem om computerbronnen vrij te maken en er wendbaarheid aan toe te voegen. Een belangrijk punt - voordat het programma wijzigingen aanbrengt, maakt het een herstelpunt. Hierdoor kun je naadloos terugkeren naar de oorspronkelijke computerinstellingen. Game XP-software wordt gratis verspreid en is geschikt voor Windows 98 / ME / 2000/2003 en XP.

Stap 2

De tweede manier is Serviceprofielen. Dit programma brengt geen algemene wijzigingen aan in het systeem en is geschikt voor het maken van verschillende profielen voor het starten van werkgeheugenservices. Met serviceprofielen kunt u de Windows-prestaties optimaliseren met een minimale set services, wat zorgt voor de snelste computerprestaties in games. Of u kunt het systeem configureren om met een volledige reeks services te werken en vervolgens met één klik op de knop Profiel toepassen tussen de gegenereerde profielen schakelen. Dit programma wordt ook gratis verspreid, u kunt het downloaden van de website van de fabrikant.

Stap 3

De derde manier is Game Accelerator 7.6.95. Dit hulpprogramma is een voorbeeld van 3D-versnellingsprogramma's. Spelversneller 7.6.95. optimaliseert veel parameters van het besturingssysteem op hardwareniveau en op softwareniveau, met zijn hulp kunt u maximale behendigheid van de computer bereiken, evenals de stabiliteit ervan in speltoepassingen.

Dankzij deze programma's en toepassingen kunt u dus "groot speelgoed" uitvoeren op computers die voorheen niet klaar waren voor dergelijke kracht.

Aanbevolen: